Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha párom tulajdonképpen egy tehén?
Pár éve megfogadtuk közösen, hogy rendszeresen mérjük magunkat és ha átlépünk egy kritikus pontot, akkor azonnal diétába kezdünk, aminek a betartatása a másik fél felelőssége. Az én esetemben is sor került erre egyszer, és akkor 25kg-tól szabadultam meg. Most páromon lenne a sor, aki viszont egyfolytában nasizik, megkapta a kondibérletet is, de a kezdeti lelkesedést felváltotta ismét a végtelen tunyaság. Már szinte égő vele kimenni emberek közé, senki nem néz utána vagy mondják, hogy milyen helyes.
Nem akarom, hogy ez a kapcsolatunk végét jelentse, mert egyébként számíthatok rá sokban. De ha felhozom a témát, agresszív kismalaccá válik.
"senki nem néz utána vagy mondják, hogy milyen helyes."
Ő meg egy felszínes tulokkal van "megáldva", szóval nyugi.
7-es, én vagyok a nő :)
8-as, nem mindegy
#9 férfit nem szokás tehénnek nevezni. Dagadt disznó, vaddisznó, nagy marha, elefánt, jeti stb.
Biztos nő vagy? Rohadtul nem az jön le a kérdésedből, a stílusodból... 🤦
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!