Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha a baratnotoket bevinné a mentő a sürgősségire ,ti attól ugyanúgy nyugodtan iszogatnátok a haverjaitokkal hajnalig?

Figyelt kérdés
Nemtudom hogy én reagalom túl vagy másnak is rosszul esne-e.🙁😅
ma 14:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
hát ha neked ez kérdés, akkor te sem vagy egészen rendben.
ma 15:00
 2/13 A kérdező kommentje:
Nekem rosszul esett, de szerinte mindig mindent túl reagálok azért érdekel más pasi véleménye.
ma 15:02
 3/13 anonim ***** válasza:
47%

Nincs semmi kontextus.

Miért vitt be a mentő a sürgősségire?

ma 15:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi bajod? Egyébként az lenne a normális, ha veled menne
ma 15:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt hogy a párom így viselkedne. Jönne velem vagy utánam minimum. Iszogatni biztos nem maradna.

Úgy hogy bár nőként írom, de nem, nem normális.

6/13 anonim ***** válasza:
100%

El tudom képzelni a pasimrol ha épp a haverjaival van vagy iszik nem épp a körmét rágná miattam max ha hazaér hívogatna reggelig ahogy ismerem. Aludni se lehetne tőle.

Forditva viszont ha én tenném meg ezt vele, hogy iszok bulizok mig ő bent ül, leüvöltene valszeg még kerekesszékkel is neki indulna a kórházból megkeresni hogy "szétszedjen".

7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ez a normális?

Tudod, hogy nem.

ma 15:11
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem normális. Nőként írok, de mikor féltem elmenni fogorvoshoz, a sok rossz élmény miatt, oda is rögtön mondta elkísér. Ez pedig egy totál piti dolog a tiédhez képest. Ez alap oda vissza.
ma 15:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer haverom öccsét (kb. 10-11 éves volt akkor) vitte el a mentő. Az anyjuk viselkedése, a kórházba bevitelt felajánló embernek: "Most nem megyek be a kórházba hozzá, mert kezdődik a Lángoló Szívek és nézni akarom!"
ma 15:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked nem egyértelmű, hogy egy önző, tapintatlan bunkó, akkor az azt jelenti, hogy emellett már jócskán el is vette a józan eszedet.

Komolyan ez még kérdés???

ma 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!