Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatom hogy egy lánnyal 1 az 1 ben passzolunk? Én kíváncsi vagyok ez kinek mit jelent, szóval nyugodtan fejtsétek ki a véleményeteket:)

Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 06:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem ismered meg, addig nem fogod ezt tudni.
2021. júl. 23. 06:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Sehonnan.

Egy embert megismerni egy élet munkája. Majd több évtizedes házasság után mondhatod, hogy passzoltok. Addig csak remélheted.

2021. júl. 23. 08:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Először magadat kell megismerned. Milyen habitusod van, milyen céljaid vannak.Mit vársz el a párodtól, mit tudsz tolerálni.

A belső tulajdonságokat nem lehet megváltoztatni, sem a magadét, sem a másikét!

A külsőben nem voltam kompromisszum képes. Nincsenek márványba vésett ideáljaim, de csak olyan lánynál kezdeményeztem, aki évek után is kívánatos lesz számomra.

2021. júl. 23. 08:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy huzamosabb együttélésből (minimum 1 év, de inkább több) sok minden kiderül. Goldmund73-nak igaza van abban, hogy egy ember szinte teljeskörű kiismerése évtizedekbe telhet, de az, hogy passzoltok-e, jó csapatot alkottok-e, már hamarabb kiderül.

Nagyon fontos szerintem a közös jövőkép. Ha nem egy irányba haladtok, akkor a kapcsolat megfeneklik. Még a legjobban indult kapcsolat is tönkremehet, ha pár hónap vagy év után már nem képes fejlődni.

2021. júl. 23. 08:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz erre mit mondani. 13 éves voltam amikor páromat megismertem, 18 amikor összejöttünk.

Most 23 éves vagyok, tehát már kerek egy évtizede ismerem őt, de még a mai napig sem tudom, hogy pl. 10 év múlva passzolni fogunk-e? Pedig már 5 éve együtt vagyunk és 1 éve együtt is élünk.

Ne úgy értsd, tudjuk a terveinket. Beszéltünk ezekről és szerencsére hasonlók az elképzelések. 20as évek közepén eljegyzés, 20as évek végén házasság. 30as évek elején házvásárlás, gyerek. Dióhéjban.

De senki nem jövőbelátó. Nem tudjuk milyen ingerek, hatások fognak érni minket az elkövetkezendő 10 évben. Nem tudjuk, hogy melyikőnk milyen irányba fog változni és ezt a kapcsolatunk milyen módon éli meg.

Szóval ezt így előre nem lehet eldönteni :) én inkább azt mondom, hogy bizakodó vagyok, mert eddig minden akadályt leküzdöttünk együtt, pedig volt bőven... családtag elhunyása, költözések, munkahelyváltások, járvány, összezártság, anyagi nehézségek, egészségügyi problémák, meghízás stb.

(mielőtt a meghízásért kapnám az ívet, én híztam meg, cirka 20 kilót, miután faterom elhunyt. de leadtam azóta)

Az akadályok mellett egyébként ami szerintem fontos, hogy mentalitásban is passzoljatok. Nálunk amellett, hogy ízlésben is egyezünk (zene,filmek,játékok,programok,hobbik), hasonlóan vélekedünk a vallásról, politikáról, világhelyzetről. Gyakorlatilag alig van olyan dolog, amiben különbözik a véleményünk, de azok sem szélsőségesek.

Nekem ő habozás nélkül a legjobb barátom, el nem tudom képzelni, hogy ne legyen az életem része. Ő a társam, a párom, a szerelmem, remélem pár éven belül a férjem :D

23L

2021. júl. 23. 08:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez baromság, hogy a belső tulajdonságaimat nem tudom megváltoztatni. Mit jelent szerinted a személyiségfejlődés? :D Aki tudatos, és belátja, hogy pl sokszor bunkó, és emiatt nem csak másoknak árt, de magának is nehézséget okoz ezzel, az előbb-utóbb változtat a hozzáállásán. De csak akkor, ha tudatos, és nem akar szándékosan egy gyökér lenni. Bár, aki ennyire idióta, azzal nem jönnék össze.
2021. júl. 23. 09:09
 7/10 anonim ***** válasza:

#6 Pedig van benne igazság. Mármint tudsz finomítani a tulajdonságaidon, pl. megtanulsz illedelmesebben viselkedni, de az alaptermészeted valószínűleg nem fog megváltozni.

A rossz minták, beidegződések leküzdése sokszor több évig tartó terápiába kerül, amihez kitartás is kell, hogy végigvigye az egyén. A legtöbben még azt sem látják be, hogy bennük van a hiba.

2021. júl. 23. 11:04
 8/10 anonim ***** válasza:
6. A tulajdonságokat ne keverjük össze a viselkedéssel. Aki higgadt természetű, megfontolt, az nem fog tudni ezen változtatni, soha nem lesz hirtelen haragú, nyüzsgő-mozgó emberke. Legfeljebb a viselkedésén tud változtatni, kicsit alkalmazkodni a másik emberhez, de önmagától nem fogja körbeutazni a Földet.
2021. júl. 23. 12:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi kommenteket, mindenkit végig olvastam.

Nálam az a helyzet hogy maholnap 22 éves létemre egy 16 éves lánnyal kezdtem.

Nagyon szerelmes lettem belé,

Az ismerkedésünk nagyon igéretesen zajlott mindaddig míg a lány nem ment diákmunkára, utána már nem is találkoztunk "időhiány" miatt, és csak fbn tudtunk beszélni a másikkal, és elvileg ott romlott meg az egész ismerkedés.

Azt nem értem hogy a lány hogy tudott rám áment mondani úgy hogy alig találkoztunk? Élőben minden másabb szerintem.

4 hónapot ismerkedtünk, míg tegnap én személyesen nem raktam ki az életemből

Nem kaptam se szeretetet, se törődést, nem kereste soha a társaságom

2021. júl. 23. 12:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Még nagyon fiatal vagy!

Lányok jönnek, lányok mennek. Ne horgonyozz le egynél, ne hagyd magad behálózni, főleg, hogy ha nagyon sokat kell alkalmazkodnod hozzá, vagy ha nem ragaszkodik hozzád egyáltalán. Ráérsz megállapodni 10-15 év múlva. Addigra kiismered a nőket, látni fogod, ki illik hozzád.

2021. júl. 23. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!