Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem nekem nemet mond valamire, anyósomnak meg ugyanarra igent, akkor az mit jelent?
Itt feljebb kérdezték, hogy "Akkor minek lett a férjed? Ez sose derült ki előtte?"
Erre azt válaszoltad, hogy "De, voltak ilyen jelek, sőt más is.. de szeretem."
Ha az elejétől kezdve tudtad, hogy ezt csinálja, és ennek ellenére is őt választottad, akkor most miért fura ez?? Az emberek alapvető viselkedésükbe nem változnak.
Amikor szembesíted ezzel, akkor meg tagad. Ezzel sem tudsz mit csinálni. Hiába teszed szóvá, akkor is tagadni fog, mivel ő így viselkedik.
Ő így viselkedik, te szembesíted vele, ő tagad. Nem értem miért számítasz arra, hogy nem fog tagadni, vagy mit vársz, mi lesz?
Van egy idézet, ami erre a helyzetre illik.
"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és közben azt várni, hogy az eredmény más legyen." Albert Einstein
23 - "Erre ő mondta, hogy nem, jól van az úgy."
Neked megmondta, amit gondolt.
Anyunak nem akarta/merte.
Neked van párod?
Gyerekek ez nem így megy, hogy az ember látja a másik hibáit, és akkor hopp, azonnal dobbant is, főleg, ha közben szereti az illetőt. Mindenkinek vannak hibái, vagy ti mind olyan párt találtatok magatoknak, akik tökéletesek és semmi nem zavar bennük?
Én szeretem a férjem ennek ellenére, vicces is lenne, ha emiatt válnék. Gondoltam felteszek ide egy kérdést, kíváncsi voltam a véleményetekre. Egyszerűen ez csak egy olyan dolog, ami zavar, próbáltam vele is beszélni erről, egyelőre nagyon apró változást látok csak rajta, remélem idővel jobb lesz. Ha nem, akkor nem, akkor ez van. Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!