Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férjem nekem nemet mond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem nekem nemet mond valamire, anyósomnak meg ugyanarra igent, akkor az mit jelent?

Figyelt kérdés
Mármint nem szószert. Úgy értem, hogy én javaslok férjemnek valamit, hogy szerintem lehet, hogy ezt így vagy úgy kéne, akkor általában ezt nem veszi figyelembe, nem jó sose, amit én mondok, de ha másnap anyósom ugyanazt mondja neki, hogy fiam ezt meg azt szerintem így kéne, akkor azt úgy is csinálja utána a párom. Nem egyszer előfordult már ilyen, hogy az én szavamra semmit nem ad, de ha az anyja szóról szóra ugyanazt mondja, az már oké. Nekem ez rosszul esik. Kérlek ezt ne úgy képzeljétek el, hogy mi dirigálunk a férjemnek anyósommal, csak mert tudom, hogy itt mindig a kérdezőt támadják, egyszerűen csak úgy értem, hogy pl. beszélgetünk valamiről, aztán felvetek egy ötletet, amire férjem nemleges választ ad, aztán ha anyósom felveti ugyanazt, akkor arra mindig "igen" a válasz. Ennyire nem érek a férjemnek semmit se? :(
2022. okt. 30. 13:26
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Egyből szoktam. De nyilván eltelik egy kis idő az én véleményem és anyós (ugyolyan) véleménye között, így már könnyen tudja tagadni, hogy nekem esetleg nem is pont ugyanez volt a véleményem vagy ő nem is mondott nemet rá, vagy bármi. Higgyétek el, nem egy mulya kis nő vagyok, ha valami bánt, kimondom. De az tény, hogy érzékeny vagyok kicsit talán túlzottan is, főleg az ilyesmire, ha nem én vagyok az első annak, aki nekem viszont igen. Fáj.
2022. nov. 1. 08:03
 22/28 anonim ***** válasza:
83%
írnál egy példát? mondjuk a legutolsó ilyet
2022. nov. 1. 08:30
 23/28 A kérdező kommentje:
A legutóbbi ilyen eset az volt, hogy javasoltam a férjemnek, hogy lekéne vágni egy ágat a fáról, mert nagyon rosszul nő, rossz helyen. Erre ő mondta, hogy nem, jól van az úgy. Majd amikor az anyja javasolta ugyanezt, láss csodát, az lett a vége, hogy levágta az ágat.
2022. nov. 1. 15:21
 24/28 anonim ***** válasza:
66%

Itt feljebb kérdezték, hogy "Akkor minek lett a férjed? Ez sose derült ki előtte?"

Erre azt válaszoltad, hogy "De, voltak ilyen jelek, sőt más is.. de szeretem."

Ha az elejétől kezdve tudtad, hogy ezt csinálja, és ennek ellenére is őt választottad, akkor most miért fura ez?? Az emberek alapvető viselkedésükbe nem változnak.

Amikor szembesíted ezzel, akkor meg tagad. Ezzel sem tudsz mit csinálni. Hiába teszed szóvá, akkor is tagadni fog, mivel ő így viselkedik.

Ő így viselkedik, te szembesíted vele, ő tagad. Nem értem miért számítasz arra, hogy nem fog tagadni, vagy mit vársz, mi lesz?

Van egy idézet, ami erre a helyzetre illik.

"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és közben azt várni, hogy az eredmény más legyen." Albert Einstein

2022. nov. 2. 19:05
 25/28 anonim ***** válasza:
45%

23 - "Erre ő mondta, hogy nem, jól van az úgy."

Neked megmondta, amit gondolt.

Anyunak nem akarta/merte.

2022. nov. 2. 20:47
 26/28 A kérdező kommentje:

Neked van párod?

Gyerekek ez nem így megy, hogy az ember látja a másik hibáit, és akkor hopp, azonnal dobbant is, főleg, ha közben szereti az illetőt. Mindenkinek vannak hibái, vagy ti mind olyan párt találtatok magatoknak, akik tökéletesek és semmi nem zavar bennük?

Én szeretem a férjem ennek ellenére, vicces is lenne, ha emiatt válnék. Gondoltam felteszek ide egy kérdést, kíváncsi voltam a véleményetekre. Egyszerűen ez csak egy olyan dolog, ami zavar, próbáltam vele is beszélni erről, egyelőre nagyon apró változást látok csak rajta, remélem idővel jobb lesz. Ha nem, akkor nem, akkor ez van. Köszönöm mindenkinek a válaszát.

2022. nov. 3. 07:08
 27/28 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk is ez a helyzet. Megszoksz, vagy megszöksz.
2022. nov. 3. 19:38
 28/28 A kérdező kommentje:
Ebből megszoksz lesz :D
2022. nov. 3. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!