Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férjem nekem nemet mond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem nekem nemet mond valamire, anyósomnak meg ugyanarra igent, akkor az mit jelent?

Figyelt kérdés
Mármint nem szószert. Úgy értem, hogy én javaslok férjemnek valamit, hogy szerintem lehet, hogy ezt így vagy úgy kéne, akkor általában ezt nem veszi figyelembe, nem jó sose, amit én mondok, de ha másnap anyósom ugyanazt mondja neki, hogy fiam ezt meg azt szerintem így kéne, akkor azt úgy is csinálja utána a párom. Nem egyszer előfordult már ilyen, hogy az én szavamra semmit nem ad, de ha az anyja szóról szóra ugyanazt mondja, az már oké. Nekem ez rosszul esik. Kérlek ezt ne úgy képzeljétek el, hogy mi dirigálunk a férjemnek anyósommal, csak mert tudom, hogy itt mindig a kérdezőt támadják, egyszerűen csak úgy értem, hogy pl. beszélgetünk valamiről, aztán felvetek egy ötletet, amire férjem nemleges választ ad, aztán ha anyósom felveti ugyanazt, akkor arra mindig "igen" a válasz. Ennyire nem érek a férjemnek semmit se? :(
2022. okt. 30. 13:26
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Hát én is így érzem. Nem esik túl jól. Örülnék, ha egy szinten lehetnék az anyjával. De lehet sose leszek..

2022. okt. 30. 15:20
 12/28 anonim ***** válasza:
74%
Akkor minek lett a férjed? Ez sose derült ki előtte? Ugye csak viccelsz.. Nálunk az én szavamra ad a férjem, ami velünk kapcsolatos velem beszéli meg. Az anyját sosem kérdezné, semmi olyanról ami komolyabb. Hazastartasad veled kéne megbeszelni, és adni a véleményedre, nem az anyjára.
2022. okt. 30. 17:26
 13/28 A kérdező kommentje:
De, voltak ilyen jelek, sőt más is.. de szeretem.
2022. okt. 30. 17:37
 14/28 anonim ***** válasza:
82%

Akkor kettő dolgot tehetsz :

a) tursz és kussolsz, lapulsz.

b) elmagyarazod a ferjednek, hogy emberszamba vegyen.

Ha azok után se változik, akkor vagy az első opció ismét a megoldás, vagy egyszerűen elhagyod.

2022. okt. 30. 17:40
 15/28 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem én ennél jobban semmit se utalok, amikor valaki látja a problémat, sőt tudja is, hogy változás nem lesz, panaszkodik és amikor jönnek a tippek, hogy lépj ki belőle, beszéld meg vele akkor jön a duma, HOGY SZERETEEM...AKKOR POFA BE, NEVED KUSS.
2022. okt. 30. 22:33
 16/28 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm!

2022. okt. 30. 22:47
 17/28 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező esetleg ültél le a ferjeddel erről beszélni? És ha nem miért nem? Én arra gondolok, hogy te nem mered nyíltan vállalni ezt előtte. Mintha ez egy olyan házasság lenne ami azért működik, mert te bologatsz. És ha netalán szavad emeled bármi miatt is, már rögtön nem leszel te jó feleség. Értem én, hogy szereted meg szerelem, de ez hosszútávon nem fog működni. Gyerek gondolom nincs. Szerintem kétszer gondold át mielőtt szülsz. Majd a mama fog ott is döntéseket hozni karöltve a fiával.A legnagyobb probléma, hogy sokan így gondolják, ha kiallnak a véleményük mellett akkor a másik nem fogja szeretni. Pedig dehogyis. Vagy legalább hamar fény derülne, higy ez egy kalap kaki kapcsolat. Tudod eddig kettő bólogato kutya lányt ismerek, akik 10 éveket pazaroltak ilyen férfiakra.Sose adtak önmagukat, csak úgy működött a kapcsolat, higy mindent megturtek, bologattak. Aztán egyedül is maradtak, mert a férfi is megunja, és valószínűleg sosem szerette, mivel ha szerette volna, nem cska úgy működött volna a dolog hogy a nőnek véleménye nem lehet. Tedd meg magadnak azt a sziveseget, a becsuletedert,hogy kérdezd már meg a fantasztikus férjed, hogy anyuci szava miért több mint a tied? Én nagyon kíváncsi lennék mit szól a férjed. De valószínű, hogy erre nem kerül sor, mivel ide jöttél ezt kiirni, ahelyett hogy vele beszéltem volna meg, hogy heló a feleséged vagyok, és ha én mondok valamit nem adsz a szavamra, a mami szava meg szent. Miért?! Mitől félsz te kérdező? És milyen házasság lehet ez, ahol nincs kikerve a te velemenyed, és ha van az le van szarca?!?!? Meddig működhet ez hosszútávon?!
2022. okt. 31. 10:41
 18/28 A kérdező kommentje:
Nagyon mellé mentél. Volt már vita is ebből. Mert igenis szóvá teszem. Hiszen zavar.
2022. okt. 31. 21:00
 19/28 A kérdező kommentje:
Férjem csak tagad, szerinte nem igaz, hogy az én szavamra nem ad, beképzelem.
2022. okt. 31. 21:01
 20/28 anonim ***** válasza:
83%
De akkor amikor megtortenik egy hasonló aminozus, akkor szembesiteni kell egyből.
2022. okt. 31. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!