Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem nekem nemet mond valamire, anyósomnak meg
ugyanarra igent, akkor az mit jelent?
Figyelt kérdés
Mármint nem szószert. Úgy értem, hogy én javaslok férjemnek valamit, hogy szerintem lehet, hogy ezt így vagy úgy kéne, akkor általában ezt nem veszi figyelembe, nem jó sose, amit én mondok, de ha másnap anyósom ugyanazt mondja neki, hogy fiam ezt meg azt szerintem így kéne, akkor azt úgy is csinálja utána a párom. Nem egyszer előfordult már ilyen, hogy az én szavamra semmit nem ad, de ha az anyja szóról szóra ugyanazt mondja, az már oké. Nekem ez rosszul esik. Kérlek ezt ne úgy képzeljétek el, hogy mi dirigálunk a férjemnek anyósommal, csak mert tudom, hogy itt mindig a kérdezőt támadják, egyszerűen csak úgy értem, hogy pl. beszélgetünk valamiről, aztán felvetek egy ötletet, amire férjem nemleges választ ad, aztán ha anyósom felveti ugyanazt, akkor arra mindig "igen" a válasz. Ennyire nem érek a férjemnek semmit se? :(
Anyósod tapasztaltabb, tájékozottabb, bölcsebb embernek tűnik a szemében.
2022. okt. 30. 13:27
2/28 A kérdező kommentje:
Túlreagálom akkor ezt a dolgot? Nem kéne rosszul essen?
2022. okt. 30. 13:30
3/28 anonim válasza:
Anyuci pici kisfia, ennyi. Jól kifogtad. :/
2022. okt. 30. 13:38
4/28 anonim válasza:
Hát, valahol megértelek. De inkább örülj annak, hogy jóban van anyós meg a férj, az is valami.
2022. okt. 30. 13:38
5/28 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy fél az anyósodtól.
2022. okt. 30. 13:57
6/28 A kérdező kommentje:
A saját anyjától? Nem fél tőle
2022. okt. 30. 14:20
7/28 anonim válasza:
Én azért megkérdezném ezt tőle is a helyedben. Gyerek-szülő kapcsolat általában 2 irányba mehet. A felnőtt gyerek vagy nagyon ad a szülei véleményére, vagy semennyire. És itt most bocsánat a sarkításért, megvan ennek a folyamata, de valószínű ő az előbbi. Érdemes lenne megbeszélni vele, hogy ez miből fakad? Azért mert ők idősebbek? Korábban is esetleg ők terelgették az életét, még fiatal felnőtt korában is? Vagy esetleg végzettségnél vagy bármi másnál fogva ennyire tiszteletreméltóak a szemében? Na és itt jön majd a kellemetlen része, hogy ha erre megvan a válasz... akkor belőled ezekből mi hiányzik?
Lehet akár tényleg az egyébként, hogy anyuci pici fia. Akkor max anyuka halála után lehetsz te az, akit többe néz. De nem csak feltétlenül ez az opció él.
2022. okt. 30. 15:01
8/28 anonim válasza:
#6 Úgy értve fél tőle, hogy az anyósa gondolom egy nagyon határozott ember lehet, és ezért nem mer nemet mondani neki.
A férjed ez alapján nem lehet egy annyira határozott személyiség.
2022. okt. 30. 15:07
9/28 anonim válasza:
"A felnőtt gyerek vagy nagyon ad a szülei véleményére, vagy semennyire."
Ez nem így van.
2022. okt. 30. 15:08
10/28 anonim válasza:
Mert az anyját tiszteli, ad a véleményére. A tiedre nem. A hierarchia az ő fejében úgy néz ki, hogy 1. Anyós, 2. Ő, 3. Te. Tehát te alatta állsz, nem kell figyelembe vennie, amit mondasz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!