Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sokat dolgozik a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat dolgozik a férjem, fontosabb lenne neki a munka, mint mi?

Figyelt kérdés

Augusztusban házasodtunk össze a férjemmel, van egy lassan 7 hónapos kisfiúnk. Kb egy hónapja csináltunk egy vállalkozást párommal, ő csinálja a fizikai munkát én pedig a papír részét. Hétfőtől vasárnapig dolgozik szinte, ha hazaér akkor is bejön eszik és megy tovább. Úgy érzem, hogy semmit nem foglalkozik se velem, sem a picivel. Nekem nem segít semmiben, én furdetek, altatok és etetek pedig a pici kicsi korától tapszeres, de nem meri etetni.

Tudom, hogy nagyon szeret minket, de mióta elkezdtük semmi ideje ránk. Nincs intimitás köztünk, nem keresi a közelségem, nincs puszi se csók. Szex sincs már annyi, mint eddig. Mindig próbálok közeledni fele, de szinte mindig elutasít, mert ő fáradt és hagyjam békén magának. Én is fáradt vagyok, éjjel kelek kb 4-5x meg, napközben sem pihenek, minden nap főzök és tiszta lakásra jön haza. Annyiból áll az estéje, hogy hazajön a telefonozik vagy tv-t nez. Eddig mindig próbáltunk időt találni egymásra, mert tudtuk csak így működhet. Minden este együtt vacsoraztunk, miután elaludt a kicsi, most megkaptam hogy ő nem fog rám várni, amíg altatok egyek egyedül..aludni is sokszor inkább kimegy a kanapera, minthogy velünk aludjon. A kicsi mellettünk alszik kisagyban, így nem zavarja ő sem, ahogy mozgolódik, hogy esetleg azért menjen ki. Ha esetleg próbálok beszélni, nem is figyel rám mert szerinte hisztizek. Múltkor is megígérte elvisz randizni, hogy végre kicsit ketten legyünk, előtte elment szerelni és kicsit kiakadtam, hogy megint fontosabb, mint mi és nem fogunk tudni elmenni, mert későn ér haza. Erre a fejemhez vágta, hogy nem igaz nem nőttem ki meg ebből a randizgatasbol és a nyalaskodasbol. Nagyon egyedül érzem magam a picivel sokszor, beszélni se tudok vele normálisan, hogy ki beszéljem magamból a probelmaim vagy éppen mi van itthon. Próbálok neki segiteni minél többet de az én erőm is véges. Szerintetek kicsit változni fog, ha látja beindul vagy ez már így marad?

Köszönöm szépen!

#Párkapcsolati probélma
2022. okt. 28. 13:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
48%

Férfiként írom: Sok nő sipítozik, hogy a párja folyton melózik, és nincs ideje a családra. De amikor hirtelen elapad a meló, lesz ideje, de jelentősen csökken a pénz, na akkor egyből az lesz a fő gond. Tapasztalat, apám, és a saját életemből is.

Tudom! Az én büdök Durva anyámat, hogy nem IT mérnökként keresek napi 20 perc melóval 3,6M-et.

2022. okt. 28. 14:06
 12/24 anonim ***** válasza:
79%
Le lehet szavazni, bánja a tököm, de itt is előbb csináltak gyereket, mint végiggondolták volna a dolgot, hogy ki mennyit bír el.
2022. okt. 28. 14:07
 13/24 anonim ***** válasza:
59%

Tapasztalat a saját életemből: akkor is hajlamosak erre, ha abszolút elhanyagolható a plusz pénz amit így hazavisznek. Ez csak valami mánia.

2022. okt. 28. 14:11
 14/24 anonim ***** válasza:
77%

A túrót mánia. A pasik nem kis része csak élvezni szeret, nem gyereket nevelni. Azt sem képes a legtöbb bevallani, hogy nincs szüksége gyerekre, csak megcsinálja, mert az asszony akarja, aztán kínlódjon vele az anyja. Ő meg dolgozik, és ezzel elvan intézve részéről a hozzájárulás. Ott van a rengeteg élő példa, hogy válás után mennyire ragaszkodnak ahhoz, hogy a gyereket náluk helyezzék el. Nincs túl sok példa rá. Amelyik látszólag küzd is a gyerekért, azok többsége is csak azért, hogy bosszút álljon az exen. Még a gyt-t sem fizetik normálisan!

Egyszerűen elkéne már jutni a nőknek arra a szintre, hogy a gyereket maguknak vállalják, és képesek-e rá szükség esetén egyedül. Az apucik gondolnak egyet és lelépnek, ha rájuk jön az 5 perc. Nem panaszkodni kellene anyucinak sem utólag, hanem gondolkozni, mielőtt szétteszi.

2022. okt. 28. 14:26
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Gyerektől független a jelenség.

Gyerektelen pasi ismerőseim többsége is ezt csinálja.

2022. okt. 28. 14:28
 16/24 A kérdező kommentje:

A pénze nekem nem kell, elmondtam már neki is, amíg alkalmazott volt addig is megadott mindent nekünk. Nincsenek milliós igényeim és egyáltalán nem a pénz miatt vagyok vele, ha csak azért lennék, akkor kb össze se jöttem vele, mert egy hiteles autója volt akkor…mióta együtt vagyunk, azóta van ház, autónk.

A vállakozás erdészeti munkával foglalkozik, fakitermelés és szállítás.

Ahogy tudok segítek, kisfiammal szaladgálunk mindig alkatrészekert, konyvelohoz, üzemanyagért. Tudom, hogy nyomás alatt van mert látom rajta, de en is. Be fogok dilizni így. Egyáltalán nem érzem magam már nőnek, szülés után fogytam kb 10kgt, abból a sulybol amivel terhes lettem, az ideg miatt. Próbálom nem elhagyni magam, sminkelni úgy ahogy eddig, nem zsíros hajjal lenni egész héten, ha időben elalszik a pici próbálom meglepni csinos fehernemuvel és beszélgetni vele, de sokszor nem is érdekli…kezdem elveszteni magam mint no, hogy nem vagyok értékelve, hogy már a férjem sem tart szépnek.

Mikor megfogja a kisfiunk és szépen beszél vele, szerelmemnek hívja imádom, de annyira hiányzik, hogy ilyeneket mondjon nekem is, pedig nem rég minden nap elmondta, hogy mennyire szeret mi vagyunk élete szerelmei. Amikor kórházba kerültünk a picivel 2 hónapja, akkor egyből mennyire hiányzunk neki és büszke rám és en vagyok élete nagy szerelme. Hétköznapokban miért nem lehet értékelni az embert, miért csak amikor “baj” van?

Írtatok ne nyaggassam itthon, nem szoktam minden nap, de mikor 3. hete elmegy hétvégén dolgozni nem tudom nem szóvá tenni, hogy sokat láttuk a héten megint..

2022. okt. 28. 14:29
 17/24 A kérdező kommentje:
És azért most indítottuk el az egészet, mert most jött össze rá elég pénz. Az esküvőre kaptunk egy nagyobb összeget így vissza forgattuk egy kis hitellel összerakva. Sajnos előtte hiába próbáltuk, nem volt rá lehetőségünk
2022. okt. 28. 14:30
 18/24 anonim ***** válasza:
65%

16.-ra.

Mi van??? Fűtési szezonban, egekben lévő árak mellett, naná, hogy hajt, mint állat. MOST VAN SZEZON!!!

Mikor melózzon, Júliusban?

2022. okt. 28. 14:32
 19/24 anonim ***** válasza:
52%

Azért, mert nem gondolkoztál a gyerek megcsinálása előtt te sem. Úgy kell vállalni, hogy szükség esetén egyedül is képes vagy-e rá. A férjedet nem izgatja valójában a gyerek nevelése, úgy van vele, hogy az a te dolgod. Képtelen összehangolni a családi életet a munkával. Neki elég az a tudat, hogy vagytok és ezzel elvan intézve a téma. Csak a tudat miatt változtat szavakkal és nem tettekkel 2 percre, ha már rezeg a léc. Beválasztottál rendesen. Ő mint kötelező kört, letudta a gyerek nemzést. Ezután az anyagiakon kívül szerinte más teendője nincsen. Legközelebb ne szülj, csak ha gondolkoztál előtte minden lehetséges következményt figyelembe véve.

2022. okt. 28. 14:41
 20/24 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, a helyzet nagyon kényes, de így, hogy fakitermelés a meló, annak valóban most van szezonja. Ez a magyarázat.
2022. okt. 28. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!