Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá az esküvőre és a gyerekre?
Jelentkezek, házas vagyok. Tisztáztuk az elején, ki mit akart, aztán akkor is, amikor én már úgy éreztem, ideje lépni. Megkért. Összeházasodtunk, jól élünk. Ahogy azt is tisztáztuk, hogy gyereket egyikőnk se akar, és ehhez tartjuk is magunkat.
Te ott cseszed el, hogy tisztában vagy azzal, hogy a kanod - teljesen mindegy, milyen okból - nem házasságpárti, és mégis vele vagy, és azon pörögsz, hogy mivel kényszerítsd rá! Kedves kérdező, mi van, ha nem házasságpárti, de csak veled nem az? És hiába csináltatnád fel magadat, otthagyna a pi...ba? Van rá példa dögivel...Házasságban született gyerekeket is otthagy manapság apuka, ha rájön, hogy neki mégse jön be a családosdi, nemhogy azt a szukát, aki csőbehúzza őket, és akik mellett egyébként eszük águkban nem volt megállapodni!
"Az anyukám, nagymamám azt mondták, hogy egy pasit csak úgy lehet rávenni az esküvőre, ha teherbe esek."
Nem tudom, hogy dédid mikor élt és milyen családi környezetből jött, de nálunk a dédszüleimnél kifejezetten kínos volt házasságon kívül "megesni".
A házasság és a gyerekvállalás is egy közös döntés, nem kényszerítheted a másikra. Gusztustalan és aljas a másikat átverni ilyen téren. Ha a pároddal nem gondolkodtok hasonlóan ebben a kérdésben, akkor két dolgozt tehetsz:
1. Elengeded a házasság témát és megelégszel így is vele
2. Szakítasz, és keresel olyat, aki szintén szeretne házasodni.
Érdekes mennyien fel vannak háborodva, miközben mégis milyen sokan csinálják ezt.
Mindegy azért nem kell úgy beszélni velem mintha már 10 gyereket akasztottam volna valaki nyakába valakinek aki kézzel lábbal tiltakozott ellene csak én megerőszakoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!