Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá az esküvőre és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá az esküvőre és a gyerekre?

Figyelt kérdés
Az anyukám, nagymamám azt mondták, hogy egy pasit csak úgy lehet rávenni az esküvőre, ha teherbe esek. Nagyi mondta, hogy a déditől ő is ezt tanulta. De a legjobb barátnőm szerint ez nem korrekt. Szerinte ne csináljam. Igen ám, de ő meg 9 éve van a palijával és még mindig nem tudta rávenni a leány kérésre. Most akkor kire hallgassak meg kinek hidjek? Most mondjátok meg őszintén rá lehet venni máshogyan? Én már nagyon vágyom egy kis babára. Persze csakis házasságban. Máshogy nem. És nem is értem mi a nemkorrekt, hiszen nagypapám, apukám is szerette a gyerekét, akkor mi nem volt korrekt?
2022. okt. 28. 02:02
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%

Jelentkezek, házas vagyok. Tisztáztuk az elején, ki mit akart, aztán akkor is, amikor én már úgy éreztem, ideje lépni. Megkért. Összeházasodtunk, jól élünk. Ahogy azt is tisztáztuk, hogy gyereket egyikőnk se akar, és ehhez tartjuk is magunkat.

Te ott cseszed el, hogy tisztában vagy azzal, hogy a kanod - teljesen mindegy, milyen okból - nem házasságpárti, és mégis vele vagy, és azon pörögsz, hogy mivel kényszerítsd rá! Kedves kérdező, mi van, ha nem házasságpárti, de csak veled nem az? És hiába csináltatnád fel magadat, otthagyna a pi...ba? Van rá példa dögivel...Házasságban született gyerekeket is otthagy manapság apuka, ha rájön, hogy neki mégse jön be a családosdi, nemhogy azt a szukát, aki csőbehúzza őket, és akik mellett egyébként eszük águkban nem volt megállapodni!

2022. okt. 28. 08:38
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
Dédi még egy nagyon más világban élt. Ha te ezt eljátszod, hogy véletlenül teherbe esel nagyon nagy eséllyel egyedül fogod nevelni azt a gyereket, de az is lehet, hogy már megszülni is. Saját magaddal és a gyerekeddel is kicseszel. Akar a párod egyáltalán gyereket, ezt megbeszéltétek már? 3 év alatt azért illet volna ezeket a fontos kérdéseket egyeztetni, hogy kinek mik a tervei a jövőre vonatkozóan. És igen állj elé nyisd ki a szádat, hogy te szeretnél esküvőt és családot alapítani, ha ő ebben nem partner akkor kell keresni egy olyan férfit aki ugyanezt szeretné veled. Nem pedig belekényszeríteni valakit egy olyan életbe amire egyáltalán nem vágyik. Te jó isten. Neked az jó érzés lenne, hogy csak kényszerből vett el és a gyerek miatt marad veled mert muszáj?
2022. okt. 28. 08:39
 33/54 anonim ***** válasza:
100%

"Az anyukám, nagymamám azt mondták, hogy egy pasit csak úgy lehet rávenni az esküvőre, ha teherbe esek."

Nem tudom, hogy dédid mikor élt és milyen családi környezetből jött, de nálunk a dédszüleimnél kifejezetten kínos volt házasságon kívül "megesni".

A házasság és a gyerekvállalás is egy közös döntés, nem kényszerítheted a másikra. Gusztustalan és aljas a másikat átverni ilyen téren. Ha a pároddal nem gondolkodtok hasonlóan ebben a kérdésben, akkor két dolgozt tehetsz:

1. Elengeded a házasság témát és megelégszel így is vele

2. Szakítasz, és keresel olyat, aki szintén szeretne házasodni.

2022. okt. 28. 08:41
 34/54 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen megtudnék repűlnél is a fenébe.. a sajat párod kijátszása az nem arra vall , hogy tiszteled. Sunyi perzona !
2022. okt. 28. 08:41
 35/54 anonim ***** válasza:
100%
jézusom én kikészülnék tőled...
2022. okt. 28. 08:49
 36/54 A kérdező kommentje:

Érdekes mennyien fel vannak háborodva, miközben mégis milyen sokan csinálják ezt.

Mindegy azért nem kell úgy beszélni velem mintha már 10 gyereket akasztottam volna valaki nyakába valakinek aki kézzel lábbal tiltakozott ellene csak én megerőszakoltam.

2022. okt. 28. 08:50
 37/54 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy sokan csinálják, ez egy nagyon sunyi, undorító dolog.
2022. okt. 28. 08:54
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem kell összejönni nem házasság pártival, ha Te az vagy, ez ennyire egyszerű. Nem 3 év együttjárás után kell ezen agyalni, meg trükközni "véletlen" teherbeeséssel a XXI. században. Miből gondolod, hogy nagyanyáink trükkjei beválnak manapság, amikor a válási statisztika is magasabb, mint 50%? Egy nem várt gyerekkel, elváltként a nyakadban boldog leszel? Jelen esetben nincs más lehetőséged, mint észérvekkel elmagyarázni a párodnak, Te miért érzed úgy, hogy eljött a gyermekvállalás ideje és miért gondolod azt, hogy ezt csak olyan párkapcsolatbban szeretnéd megoldani, ha házasságban élsz.
2022. okt. 28. 08:57
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
Igen, attól még, hogy sokan csinálják ezt, nem lesz korrekt. Sokan csinálják azt is, hogy már a terhesség idején egyedül maradnak, vagy a kisgyerekkel...Állj csak be a sorba, te önző liba! Ahelyett, hogy keresnél egy olyan hapsit, akivel egyezik a jövőképetek, inkább csőbe akarsz húzni egy olyat, akinek nem kellesz, hogy ráerőszakold a kívánságaidat... gratulálok, ez aztán az igazi karrier!
2022. okt. 28. 08:58
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
És azért mert más esetleg megteszi, akkor neked is át kell verni a párod akit elvileg szeretsz? Egyébként másoknál is az esetek 90%-ában nincs jó vége egy ilyen szituációnak. A házasság és a gyerekvállalás közös döntés, nem pedig olyan hogy “na én nem várok tovább”. Arra viszont még mindig nem válaszoltál, hogy a párod akar e gyereket valamikor is a közel jövőben? Beszéltetek e már róla komolyan? Vagy te csak eldöntötted, hogy kell egy kisbaba és kész?
2022. okt. 28. 09:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!