Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá az esküvőre és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá az esküvőre és a gyerekre?

Figyelt kérdés
Az anyukám, nagymamám azt mondták, hogy egy pasit csak úgy lehet rávenni az esküvőre, ha teherbe esek. Nagyi mondta, hogy a déditől ő is ezt tanulta. De a legjobb barátnőm szerint ez nem korrekt. Szerinte ne csináljam. Igen ám, de ő meg 9 éve van a palijával és még mindig nem tudta rávenni a leány kérésre. Most akkor kire hallgassak meg kinek hidjek? Most mondjátok meg őszintén rá lehet venni máshogyan? Én már nagyon vágyom egy kis babára. Persze csakis házasságban. Máshogy nem. És nem is értem mi a nemkorrekt, hiszen nagypapám, apukám is szerette a gyerekét, akkor mi nem volt korrekt?
2022. okt. 28. 02:02
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

Ez most egy kamukérdés? Vagy tényleg vannak ilyen mélyen ostoba nők?

Jézusom....

2022. okt. 28. 05:31
 12/54 anonim ***** válasza:
86%

Ok, ha a párod szerint az csak egy papír, akkor semmi gond, mondd neki, hogy Te szertnéd ezt a "csak papírt" és mivel neki meg mindegy, mikor házasodtok?

Egyébként pont annyira "csak egy papír", mint pl. feketén dolgozni, vagy munkaszerződéssel.

Egyébként ez a "csak papír" szöveg kamu, csak kibúvó szöveg szokott lenni a felelősséget, kötöttséget vállalni nem akaró embereknél.

2022. okt. 28. 05:56
 13/54 anonim ***** válasza:
94%

Te mást akarsz, mint ő. Az esetleg eszedbe jutott, hogy nem kellene - és rohadtul nem korrekt - a saját akaratodat ráerőltetni, hanem keresni olyat, aki szeretné ugyanazt, amit te?

Azt meg elfelejted, hogy amikor az álnok női felmenőid trükköztek, akkor teljesen más világ volt, persze, hogy tudtak így férjet fogni. Egyrészt: te tényleg így akarsz férjet, hogy kikényszeríted? Másrészt: elmúltak azok az idők, amikor még a becsület számított valamit. Most simán benne van a pakliban, hogy hiába vereted teherbe magadat, esze ágában sem lesz elvenni, sőt! Ha átvágod, akár tudja, akár csak sejti, akkor leléphet, és ott maradsz a zabigyerekkel, márpedig akkor a 'gyerek csak házasságban' dolognak egy életre lőttek. Az is, hogy mégha el is veteted így magadat, ő csalódottságában máshol fogja keresni a boldogságot. Az ugye megvan, hogy milyen válás statisztikák vannak, hátmég ha azt nézzük, hogy akaratán kívül találja magát egy kényszerhelyzetben. Ne legyél már h.ülye! Vagy szerinted is csak annyit érsz, hogy valakire álnok módon kényszerítsd rá magadat?

2022. okt. 28. 06:08
 14/54 anonim ***** válasza:
88%

Ha szándékosan felcsináltatod magad, akkor a pasid szépen otthagy a pi*ába és b*szhatod az esküvődet, aztán mehetsz a bíróságra hisztizni a gyerektartásért, amit vagy fizet, vagy nem. Leginkább nem.

Persze így a piaci értéked kb. a nullára esik vissza, mert a kutyának nem fogsz kelleni, legfeljebb az ilyen megalkuvó, mama kedvence b*faszoknak, akinek mindegy már, még a pótapuci szerepét is bevállaják.

Persze nyilván ez egy kamu kérdés, amit valami unatkozó gyökér írt ki, mert ennyire nem lehet degenerált senki. Pláne nem kérdezné meg vadidegenektől.

2022. okt. 28. 06:40
 15/54 anonim ***** válasza:
100%
A dédi idejében akkor is együtt maradtak a párok ha a kapcsolatuk rossz volt. És a nem kívánt gyermeket is felnevelték. Azóta nagyot változott a világ, egy házasság vagy egy gyermek nem összetartó erő a mai világban. Ilyennel egy mai pasit nem lehet megfogni.
2022. okt. 28. 06:42
 16/54 anonim válasza:
77%
Manapság gyereket vállalni a legnagyobb hülyeség. Milyen felelőtlen ember akar ebbe a jövőbe gyereket? Hogy lehet ennyire önző valaki, hogy nem képes meglátni mi zajlik és mi fog történni a világban? Esküvőt meg jól teszed erőltesd csak rá valakire aztán abból lesz a válás és kiégett negyvenesként majd kezdhetsz új életet. Hajrá! :D
2022. okt. 28. 06:55
 17/54 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, hogy ez komoly kérdés. Amúgy igen, én is ismerek olyan férfit, aki előre megmondta, csak akkor venné el, ha úton lenne a gyerek, mert neki az a legfontosabb. Nem is jöttünk össze, mert én megalázónak éreztem volna, ha csak a gyerekért akartak volna velem élni.

Ha a pasid nem akar elvenni, szakíts vele és keress mást.

Csak úgy kesz akarva teherbe esni és ezzel lesz tények elé állítani a másikat aljas dolog És ostobaság is. Manapság nem úgy van, mint régen, ms már a férfiak simán otthagyjak a terhes nőket, és ha nem volt tervezett a gyerek, akkor őszintén szólva meg is értem őket.

2022. okt. 28. 07:17
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge, túltolt kamu. Nálatok már ma is szünnap van?
2022. okt. 28. 07:32
 19/54 anonim ***** válasza:
100%
Igen, anyukád meg nagymamád idejében ez bevált módszer volt a férjfogásra, de nem a boldog házasságra. Én is hallottam ilyeneket anyutól, hogy ha a férfi meglátja a gyereket, minden megváltozik. Igen, megváltozik, a pasi megutálja a nőt és jó eséllyel a gyereket is. Ma már ebből nem csinálnak becsületbeli ügyet. Évekkel ezelőtt egy kolléganőm próbálkozott ezzel a trükkel. Mikor közölte a pasival, az felvette a nyúlcipőt és elhagyta az országot, soha többé nem hallottunk róla. A csaj meg itt maradt a gyerekkel, soha nem ment férjhez. Egyébként ez egy undorító, mocskos trükk, és aki ezt csinálja, megérdemli, hogy faképnél hagyják.
2022. okt. 28. 07:36
 20/54 A kérdező kommentje:
Nem értem mi lenne a kamu! egy kérdést tettem fel! Nem azt mondom hogy juj rohanok holnap szülni, hanem tanácstalan vagyok és nem igazán látok más megoldást! A párom 3 év után is olyan megjegyzéseket tesz amiből az világlik ki hogy nem házzasságpárti, És ha elkezdeném mondogatni neki akkor bizonyára én lennék a sárkány, hisztérika! Ezt nem akarom! Gondolom vannak itt nők, akiket elvettek már, és hűűű ezek szerint nem a terhesség miatt, Nos akkor tessék, mondjátok el hogy csináltátok köszönöm
2022. okt. 28. 07:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!