Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá az esküvőre és a gyerekre?
Ez most egy kamukérdés? Vagy tényleg vannak ilyen mélyen ostoba nők?
Jézusom....
Ok, ha a párod szerint az csak egy papír, akkor semmi gond, mondd neki, hogy Te szertnéd ezt a "csak papírt" és mivel neki meg mindegy, mikor házasodtok?
Egyébként pont annyira "csak egy papír", mint pl. feketén dolgozni, vagy munkaszerződéssel.
Egyébként ez a "csak papír" szöveg kamu, csak kibúvó szöveg szokott lenni a felelősséget, kötöttséget vállalni nem akaró embereknél.
Te mást akarsz, mint ő. Az esetleg eszedbe jutott, hogy nem kellene - és rohadtul nem korrekt - a saját akaratodat ráerőltetni, hanem keresni olyat, aki szeretné ugyanazt, amit te?
Azt meg elfelejted, hogy amikor az álnok női felmenőid trükköztek, akkor teljesen más világ volt, persze, hogy tudtak így férjet fogni. Egyrészt: te tényleg így akarsz férjet, hogy kikényszeríted? Másrészt: elmúltak azok az idők, amikor még a becsület számított valamit. Most simán benne van a pakliban, hogy hiába vereted teherbe magadat, esze ágában sem lesz elvenni, sőt! Ha átvágod, akár tudja, akár csak sejti, akkor leléphet, és ott maradsz a zabigyerekkel, márpedig akkor a 'gyerek csak házasságban' dolognak egy életre lőttek. Az is, hogy mégha el is veteted így magadat, ő csalódottságában máshol fogja keresni a boldogságot. Az ugye megvan, hogy milyen válás statisztikák vannak, hátmég ha azt nézzük, hogy akaratán kívül találja magát egy kényszerhelyzetben. Ne legyél már h.ülye! Vagy szerinted is csak annyit érsz, hogy valakire álnok módon kényszerítsd rá magadat?
Ha szándékosan felcsináltatod magad, akkor a pasid szépen otthagy a pi*ába és b*szhatod az esküvődet, aztán mehetsz a bíróságra hisztizni a gyerektartásért, amit vagy fizet, vagy nem. Leginkább nem.
Persze így a piaci értéked kb. a nullára esik vissza, mert a kutyának nem fogsz kelleni, legfeljebb az ilyen megalkuvó, mama kedvence b*faszoknak, akinek mindegy már, még a pótapuci szerepét is bevállaják.
Persze nyilván ez egy kamu kérdés, amit valami unatkozó gyökér írt ki, mert ennyire nem lehet degenerált senki. Pláne nem kérdezné meg vadidegenektől.
Nem igaz, hogy ez komoly kérdés. Amúgy igen, én is ismerek olyan férfit, aki előre megmondta, csak akkor venné el, ha úton lenne a gyerek, mert neki az a legfontosabb. Nem is jöttünk össze, mert én megalázónak éreztem volna, ha csak a gyerekért akartak volna velem élni.
Ha a pasid nem akar elvenni, szakíts vele és keress mást.
Csak úgy kesz akarva teherbe esni és ezzel lesz tények elé állítani a másikat aljas dolog És ostobaság is. Manapság nem úgy van, mint régen, ms már a férfiak simán otthagyjak a terhes nőket, és ha nem volt tervezett a gyerek, akkor őszintén szólva meg is értem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!