Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá az esküvőre és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá az esküvőre és a gyerekre?

Figyelt kérdés
Az anyukám, nagymamám azt mondták, hogy egy pasit csak úgy lehet rávenni az esküvőre, ha teherbe esek. Nagyi mondta, hogy a déditől ő is ezt tanulta. De a legjobb barátnőm szerint ez nem korrekt. Szerinte ne csináljam. Igen ám, de ő meg 9 éve van a palijával és még mindig nem tudta rávenni a leány kérésre. Most akkor kire hallgassak meg kinek hidjek? Most mondjátok meg őszintén rá lehet venni máshogyan? Én már nagyon vágyom egy kis babára. Persze csakis házasságban. Máshogy nem. És nem is értem mi a nemkorrekt, hiszen nagypapám, apukám is szerette a gyerekét, akkor mi nem volt korrekt?
2022. okt. 28. 02:02
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen egyszerű, eléállsz, hogy Pista, esküvőt akarok és gyereket, most. Ha te nem akkor most elbúcsúzunk, hogy ne raboljuk tovább egymás idejét.

Rávenni, pláne úgy, hogy felcsináltatod magad a legnagyobb gciség amit tenni lehet, az ilyenek meg is érdemlik hogy már a pozitív tesztnél egyedül maradjanak

2022. okt. 28. 08:05
 22/54 anonim ***** válasza:
20%

Mondjuk az is megérne egy szájbavágást, aki felcsinált egy nőt, nem húzott gumit és még ő van felháborodva.

Aki annyira nem akar gyereket, az minden, ismétlem MINDEN alkalommal gumit húz.

Azt mondani nőként, hogy gyógyszert szed és így teherbe esni pofátlansàg, de semmilyen más esetben nem lehet csőbe húzni egy férfit, úgyhogy ha megcsinàlta, vállalja csak a felelősséget.

2022. okt. 28. 08:07
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
#20 Olyan nők jelentkezzenek, akiket már elvettek? Nos, engem igen. És nem, nem voltam terhes, sem akkor, sem később, mert nem akartunk gyereket. Hogy csináltam? Őszintén? Sehogy. Azért vett el, mert szeretett, és velem akarta leélni az életét. És én is szerettem. Ez ilyen egyszerű.
2022. okt. 28. 08:14
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
Én például úgy csináltam te életképtelen hogy kinyitottam a szám és elmondtam neki hogy tudom hogy neked csak egy papír, de nekem ez fontos és szeretném. Mivel nem egybites megertette.
2022. okt. 28. 08:14
 25/54 A kérdező kommentje:

És attól feleségül fog venni? elé állok és mondom neki és erre ő a homlokára csap hogy de jó hogy mondod Gizi bizistók milyen jó ötlet????

Ti így csináltátok?

2022. okt. 28. 08:17
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy kell csinálni, hogy amikor megismerkedtek, az első randik valamelyikén megbeszélitek, hogy képzelitek el a jövőt. Ha az nem egyezik, akkor meg nem jöttök össze.
2022. okt. 28. 08:24
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
Most is mondhatod, hogy "Béla, én szeretlek, de nekem ez fontos és csak egy életem van, döntsél".
2022. okt. 28. 08:26
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akar elvenni, a fejed tetejére állhatsz, akkor sem fog. Kikényszeríteni nem lehet, és nem is szabad. Ha három év után a legkisebb hajlandóságot sem mutatja, akkor ez bizony alighanem esélytelen. Egymás idejét pazaroljátok. Hány évesek vagytok?

#23 voltam

2022. okt. 28. 08:28
 29/54 anonim ***** válasza:
100%

Tutikamu... ilyen degenerált felfogás a 21.században?!

Ez a módszer a középkorban még elment kb. De akkor sem szerelemből vették el a nőt, hanem csak hogy ne maradjon szégyenben.

Ezzel a "felcsinaltatom magam azt majd elvesz" felfogassal pont azt fogod elérni, hogy a pozitív teszttel együtt fog kipenderíteni.

Ha nem akar elvenni, nem akar. Fogadd el. Vagy élj ebben a tudatban, vagy keress olyat, aki hajlandó erre

2022. okt. 28. 08:34
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
Feleségként mondom: az első jelnél szakítottam azokkal a pasikkal, akik nem akartak házasságot. 21 évesen ismertem meg a férjem, 24 éves voltam, amikor összeházasodtunk, az első! randin megbeszéltük, hogy mindkettőnknek fontos a házasság és a gyerek, és kb milyen időtávon belül szeretnénk ezeket megvalósítani - nyilván, ha úgy alakul. És ez meg is történt. Amikor randikon a pasik így nyilatkoztak, hogy hát még nem tudják, meg az csak egy papír, majd meglátják, meg "talán majd 10 éven belül valamikor", akkor ott nem volt további randi. Így. Így csináltam, hogy elvett feleségül. Nem trükkökkel, hanem eleve olyan férfit kerestem, akinek ez nem csak egy apróság, hanem ugyanazt akarja az élettől, mint én. Ha neked nem ilyen a párod, akkor a fejed tetejére állsz, sem fog elvenni, vagy ha mégis, rövid úton el fog válni tőled, főleg ha gyereket sem szeretne. Aztán bár házasságban voltál, amikor teherbe estél, de már válófélben vagy, mikor szülsz, vagy a gyerek 1-2 éves korában, az mennyivel jobb, mint most lépni és keresni valakit, aki tényleg ugyanazt akarja, mint te? Régen, nagyapáink idejében nem volt divat a válás egyáltalán, főleg miután már megesett az asszony, szóval ez lehet, hogy 70 éve még jó tanács volt, ma már biztosan nem az, rengeteg nőt hagynak ott már eleve terhesen, nem védelem a baba a válás ellen.
2022. okt. 28. 08:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!