Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet komolyan venni, ha ilyeneket mond?
Egyszerűen úgy érzem a barátom nem tisztel engem, és nem tudom mit tegyek. Azt mondja ő szeret engem, de ezek mellett mégis mond más dolgokat is. Olyanokat mond nekem viccből, hogy pl. kapni fogok egy pofont, ha nem hallgatok el. De már azt is mondta nekem fogjam be a számat.
Mindig leszólja azokat a dolgokat is, amiket szeretek, hogy azok mind hülyeségek, meg én nem is értek semmihez, meg tök lassú vagyok stb.
Volt már úgy hogy összehasonlított egy női ismerőssel, hogy ő mennyivel okosabb, mint én, nem egy szinten vagyunk, mert neki diplomája van, nekem meg szakmám. Meg hogy x ismerősnek milyen nagy a melle, miközben tudja, hogy nekem kicsi. Rendesen nézi előttem is a nőket Facen.
De valamikor eldicsekszik ilyen dolgokkal is, hogy az exe írt neki, miközben neki barátja volt, tehát akkor a barátommal foglalkozott, míg a volt barátnőjének volt más férfi az életében.
De volt már úgy hogy majdnem szakítottam vele, olyankor folyamatosan hívogat, meg mondja, hogy hülye vagyok, hogy jutott eszembe ott hagyni őt, mikor engem senki sem szeretett úgy, mint ő, ezen gondolkodjak el.
De ha pl. sokat fizetek egy boltban, akkor mintha kárörvendene, hogy van nekem pénzem, de ha ő sokat fizet egy boltban akkor azt mondja, hogy milyen rossz ez az infláció.
"Ez egy nárcisztikus,manipulatív nyomorék hülyegyerek,az a célja hogy teljesen összetörje az önbecsülésedet, hogy te milyen szar vagy,téged senki nem fog rajta kívül szeretni,te nem fogsz kelleni senkinek,ezzel akar magához láncolni."
Hát szerintem ő egyáltalán nem akar magához láncolni, mert kb, sose érdeklődik felőlem, hogy mit csinálok stb.
Édesem, hidd el nekem, hogy ez csak rosszabb lesz. Feleslegesen pocsékolod az értékes idődet, egy f@szparasztra. Csak egyszerűen dobd ki. Ne hidd, hogy ilyenkor azért hívogat, mert szeret. Egyszerűen csak az egoja darabjait próbálja összekaparni.
Óóó és mielőtt elfelejteném… előbb vagy utóbb, nem csak fenyegetni fog a pofonokkal…
Azért idegesítem fel magam ezen, mert velem dettó ugyanezt csinálta az egyik exem! először szép voltam, jó voltam, minden voltam, később meg dagadt, nem kellenék senkinek, stb. Mikor szakítottunk ott álltam és úgy éreztem magam, mint egy lehányt, lehugyozott mocskos undorító semmirekellő szardarab. Évek kellettek, mire helyreállt az önbecsülésem, évekbe telt, míg képes voltam úgy enni egy pasi társaságában, hogy közben nem szégyelltem magam amiatt, hogy egyáltalán merészelek táplálkozni. Mások előtt eljátszotta a jó fejet, és senki sem értette, miért vagyok ilyenkor dühös rá, mert azt persze nem hallották, hogy otthon hogy beszélt velem. csak akkor játszotta magát, ha mások is voltak ott. és én voltam hisztisnek kikiáltva, hogy ilyen rendes pasi mellett durcizok.
Persze végig hazudozott, hogy szeret...én meg egy IDIÓTA voltam és elhittem, mert mondta...Pedig mindenkinek mindent hazudott még a legapróbb legjelentéktelenebb dolgokban is... és egy percig sem szeretett. mondjuk saját magán kívül senkit se szeretett.
Olyan szar látni, hogy más is ugyanebben a cipőben van és nem akarja észrevenni! Értsd meg, hogy így csak a pszichopaták viselkednek, össze akar törni, hogy uralkodhasson rajtad, azt akarja, hogy értéktelennek érezd magad és elhidd, hogy senki másnak nem kellenél. Óóóó, dehogynem! Én azóta az exemnél csak jobb pasikkal voltam, külsőre is és minden más értelemben is! Kérlek, becsüld magad többre és hagyd ott ezt a barmot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!