Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek túl rajta?
Figyelt kérdés
Barátnőm szakított velem, és most egy másik fiúval van. Minden nap látom kell őket együtt, az exem pedig megmondta hogy őt nagyon szereti, engem pedig egy cseppet sem, pedig én még mindig szerelmes vagyok bele. Hogy lehet ezen túl lenni, ha naponta szembesülök vele?2010. szept. 28. 00:37
1/4 anonim válasza:
Keress te is valaki mást. Tudom, hogy nem vágysz másra most csak rá. Próbálj meg kikapcsolódni. Barátokkal lenni, sportolni valamit. Tereld el a figyelmedet. Egyébként csak az idő fogja elmulasztani az érzéseid. Sajnos az emberi agy így működik.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is keress valakit magadnak, ha mégis úgy gondolod, hogy nem vagy készen rá, akkor ismerkedj.Ki tudja, hogy még mi lehet az egészből.
3/4 anonim válasza:
egy másik lány segíthet rajtad. amúgy meg tedd túl ezen magad mert nem érdemes ezen rágódni akkor leszel valaki a szemében mikor már le se kaksizod őket hiába látod a másik fiúval. ennyi van még sok szép lány.
4/4 anonim válasza:
Csak akkor ha tényleg találsz egy másik lányt ami nem könnyű dolog és az a lány olyan legyen akibe beleszeretsz, és aki tetszik is és nem csak azért van hogy megmutasd h nekem is van valakim...
Nehéz mert közben az ember a volt párjára gondol akit nagyon szeret, de meg kell próbálni nyitott szemmel járni és másikat találni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!