Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottak velem. Hogy legyek túl rajta? Még mindig nagyon fáj.
Ennek már egy hete, de még kicsit sem enyhült a fájdalom. Suliban nem tudok figyelni, itthon nem tudok tanulni, állandóan rá gondolok. Amikor ma találkoztam a legjobb barátnőmmel akkor kicsit jobb volt :)Csak éjszaka érzem jól magam, akkor nem gondolok semmire, csak alszok.:) De sajna nem aludhatok non-stop...
Szeretnék valami elfoglaltságot találni magamnak, ami kitölti az időmet, amivel lekötöm magam. Vagy csak beszélgetni valakivel. Nagyon jó lenne, úgy érzem megőrülök. :(
Szia!!
Hát.. én egyszer szerelmes voltam egy fiúba, első nagy szerelmem, de elutasított. három éven át kapartam a falat utána... én azóta rajzolok. Nagyon jól ki tudom vele magam fejezni :) meg sportoltam! Persze beszélgetni is jó! Ha gondolod, küldj egy privit, és nekem elmondhatod a dolgot =)
Remélem tudtam segíteni, és mi hamarabb jobban leszel.. =( =)
~ Asis 17/L
Kiteszem a privit, és írhatsz!
Asis
Hasonló cipőben járok én is... csak nekem 4 hónapon keresztül húzták az agyamat.. totál kész voltam, de úgy érzem most már tudom kezelni a dolgot, egy normális szinten... Beszélgess másokkal sokat! Fel a fejjel (:
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!