Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy srácot, akivel össze is jöttem, 1.5 hónapja vagyunk együtt. Eleinte nagyon udvarias, kedves volt, figyelmes. Aztán elkezdett megváltozni. Mi lehet a gond vajon?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 13:32
31/45 anonim válasza:
Először herén rúgtam volna aztán ott hagytan volna szépen, miutan el mondja, hogy konkrétan zavarja, ha én élvezem a szexet:)
Normális férfi, ettől hatalmas boldogságot érez.
32/45 A kérdező kommentje:
Igen.. tényleg nem tudtam hova tenni ezt a reakcióját.. ráadásul nem személyesen mondta el mi a baja..hanem telefonon mikor beszéltünk.. egyszerűen arról volt csak szó hogy kívántam őt..és neki ez már sok volt..hogy 2-3 alkalommal is együtt voltunk..mert ő arra asszociált..hogy én gyereket akarok tőle..de ahogy fogalmazott..az volt a durva..meg hogy az óvszert kilyukasztanám..mert egy korábbi csajával megjárta..de engem azért ne hasonlítson már az exeihez..ez milyen már..mondtam neki..hogy nem az a kategória vagyok..aki így akarna gyereket..mondtam neki azt is tisztában van azzal miket beszél..hogy konkrétan ez nemi erőszaknak minősül ..és ilyennel vádaskodik..hát elég abszurd emberek vannak..
2022. okt. 23. 16:46
33/45 A kérdező kommentje:
de hát ha ő ilyen..ilyen..nekem kell lépnem ..mert azért mindennek van határa..
2022. okt. 23. 16:47
34/45 A kérdező kommentje:
lehet az a gond hogy ő fiatalabb..neki egy fiatal kis csaj lenne való..akivel elszórakozhatna..én már érettebb vagyok..tudom mit akarok..ő meg még sajnos gyerekes.
2022. okt. 23. 16:49
35/45 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem volt őszinte..nem mondott el mindent ..a kapcsolat elején..de sajnos abban sem vagyok biztos hogy nem lépett közbe egy harmadik fél, habár ő azt mondta tudja milyen ha megcsalják..mert megtették vele..de hát az emberek már csak olyanok amilyenek..
2022. okt. 23. 16:52
36/45 anonim válasza:
4 év van köztetek, ő 30 éves felnőtt férfi, erre nem lehet rá fogni, hogy fiatalabb meg stb, semmi köze nincs ahhoz.
Egyszerűen ő egy beteg ember és meg ne haragudj, de én nem hiszem, hogy az exe kilyukasztotta azt a gumit..
37/45 A kérdező kommentje:
Azt mesélte hogy a volt csaja azt mondta neki terhes tőle..ami szerinte lehetetlen mert ő rendesen védekezett..lehet így akarta megtartani hogy ilyet hazudott.. mondjuk ilyet azért nem kellene kitalálni..aztán később meg azt mondta elvetélt..elég furcsa egy történet..
2022. okt. 23. 17:23
38/45 A kérdező kommentje:
én megvártam volna mi lesz a történet vége..ha tényleg terhes lett..akkor apásági vizsgálat..ott ütött volna az igazság pillanata..a DNS teszt nem hazudik
2022. okt. 23. 17:25
39/45 A kérdező kommentje:
*apasági azt akartam írni
2022. okt. 23. 17:25
40/45 anonim válasza:
Igen, a pali ezt mesélte, és?
Ő nem hazudik? Nem tüntetheti fel magát jó színben?
Nem igaz ez a sztori, el hiheted.
Nézd meg milyen ez a pali, és csak az exe szar ebben a történetben?
Hagyjuk már, persze hogy ezt mondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!