Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy srácot, akivel össze is jöttem, 1.5 hónapja vagyunk együtt. Eleinte nagyon udvarias, kedves volt, figyelmes. Aztán elkezdett megváltozni. Mi lehet a gond vajon?

Figyelt kérdés

2022. okt. 23. 13:32
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
vannak hibáim..mint mindenkinek..de én tényleg megtettem mindent a szerelmemért..vannak pasik akik nem érdemlik meg hogy normális nő legyen az oldalukon.. sajnos az is hozzátartozik az igazsághoz..ezt a párom mesélte..mikor az anyukája már nagyon beteg volt.. haldoklott..ő a vége felé már menekült otthonról..szóval a haldokló anyukáját magára hagyta..ezek után persze elgondolkodtam..velem is megteszi ha úgy adódik..
2022. okt. 23. 14:20
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
HAGYD
2022. okt. 23. 14:23
 23/45 anonim ***** válasza:

1.egy másfél hónapos kapcsolatban nem kell SEMMIT TENNI a másikért, ez meg nem erről szól

2.nem kell csak úgy mindent megtenni a másikért, mert így alá rendeled magad egy kapcsolatban, ami nem normális

3.nem fog változni, nem érdekli, te mit teszel érte, egy kapcsolat nem az igazságosságról szól, hanem arról, hogy ahhoz, hogy működjön, mindkét félnek egyformán akarnia kell

4.először meg kellett volna ismerni, mielőtt osszejossz vele, mert egyértelműen látszik, hogy semmi emberismereted nincs

5.Ami így 30 fele azért elég gaz…

Dobd ki ezt a férfit mert csak rosszabb lesz.

2022. okt. 23. 15:20
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kocsiajtós sztori elég durva. Ebből látszik, hogy nem csupán nem szerelmes beléd, de se nem szeret, se nem tisztel.
2022. okt. 23. 15:24
 25/45 anonim ***** válasza:
73%

Mentalis sérult vagy nárci. Hogy nem tűnik ez fel hogy nem normális?

Minden nővel ilyen lehet.

2022. okt. 23. 15:24
 26/45 A kérdező kommentje:
Lehet ez így igaz is..csak amikor az ember évekig egyedül van..és aztán szerelmes lesz..másképp látja..de azt hiszem elrontottam valamit..nem kellett volna megbíznom benne..
2022. okt. 23. 15:25
 27/45 A kérdező kommentje:
Csak olyan nehéz elhinni..mert az a kép van előttem ahogy eleinte viselkedett..az első benyomás..ami utólag kiderült csak álarc volt..
2022. okt. 23. 15:30
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne emészd megad, csak többet ne áldozzál olyan emberbe, aki arra nem méltó! Nem attól fog jobban szeretni, hogy kinyalod a fenekét. Ez a pasi defektes, időben kiderült szerencsére.
2022. okt. 23. 15:33
 29/45 A kérdező kommentje:
Igaz..
2022. okt. 23. 15:41
 30/45 anonim ***** válasza:
28%
Ne gondolt túl, szimplán rád unt. Ezentúl már az élő fába is bele kötne.
2022. okt. 23. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!