Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy srácot, akivel össze is jöttem, 1.5 hónapja vagyunk együtt. Eleinte nagyon udvarias, kedves volt, figyelmes. Aztán elkezdett megváltozni. Mi lehet a gond vajon?

Figyelt kérdés

2022. okt. 23. 13:32
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Igen, van igazság a hozzászólásokban..sajnos..az intő jelekre mindig érdemes odafigyelni..
2022. okt. 23. 13:55
 12/45 A kérdező kommentje:
Én szeretettel, kedvességgel közelítettem felé..és igen..amiken keresztül ment..az nem semmi..de attól még nem kellene így viselkedjen..mert én mellette lettem volna..de ez a viselkedés abszurd úgy ahogy van.
2022. okt. 23. 13:57
 13/45 A kérdező kommentje:
A kapcsolat elején teszik az emberek a szépet..ez igaz..de előbb-utóbb csak kiderül kiben mi lakozik🤔
2022. okt. 23. 13:59
 14/45 A kérdező kommentje:
Ahhoz meg még rövid ideje vagyunk együtt hogy így viselkedjen..de valószínűleg ez a valós énje..
2022. okt. 23. 14:00
 15/45 anonim ***** válasza:
68%

Ez egy idióta barom!!!!! Le van szarva, hogy miért! Nem mindegy, komolyan?!

Nők, annyira hülyék vagytok, hogy hihetetlen! Azonnal lapát, neked meg pszichológus, hogy miért csinálsz magadból lábtörlőt…!

2022. okt. 23. 14:02
 16/45 anonim ***** válasza:
64%

Attól, hogy informatikus-"tanult" ( jóóó fizetésű, ami nagy plusz neked soraidból vélve, mert kukással nem állnál le, ha emberibb is ), még egy talpas paraszt simán...nem az iskola meg ruha teszi az embert...

Megszerezte a "szoftvert" vagyis téged, minek törné magát tovább...

Ennyit sem veszel észre....

2022. okt. 23. 14:03
 17/45 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy nem vettem észre..ahogy írtam 1.5 hónapja vagyok vele ..és azt is írtam hogy eddig a találkozásoknál normális, kedves.. udvarias volt..második randira .virágot is hozott..mégis honnan kellett volna tudnom hogy ez csak álca..és valójában a személyisége teljesen más..
2022. okt. 23. 14:13
 18/45 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem azért voltam vagyok vele..mert jó a fizetése..bármily furán hangzik.. egyszerűen szerelmes lettem belé ..van nekem is munkám..vannak még olyan nők akiknek nem a külső számít..bár lehet a mai világban ez furán hangzik..
2022. okt. 23. 14:15
 19/45 A kérdező kommentje:
Hát igen..az a nő a hülye aki a szívét-lelkét beleteszi a kapcsolatába..mert fontos neki a másik..hát igen..erodálódnak az emberi értékek..
2022. okt. 23. 14:17
 20/45 anonim ***** válasza:
Ez az ember már nem változik. Sajnos nem szabad tovább lenni. Üldözési mániás. Ez csak rosszabb lesz.40f
2022. okt. 23. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!