Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy srácot, akivel össze is jöttem, 1.5 hónapja vagyunk együtt. Eleinte nagyon udvarias, kedves volt, figyelmes. Aztán elkezdett megváltozni. Mi lehet a gond vajon?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 13:32
11/45 A kérdező kommentje:
Igen, van igazság a hozzászólásokban..sajnos..az intő jelekre mindig érdemes odafigyelni..
2022. okt. 23. 13:55
12/45 A kérdező kommentje:
Én szeretettel, kedvességgel közelítettem felé..és igen..amiken keresztül ment..az nem semmi..de attól még nem kellene így viselkedjen..mert én mellette lettem volna..de ez a viselkedés abszurd úgy ahogy van.
2022. okt. 23. 13:57
13/45 A kérdező kommentje:
A kapcsolat elején teszik az emberek a szépet..ez igaz..de előbb-utóbb csak kiderül kiben mi lakozik🤔
2022. okt. 23. 13:59
14/45 A kérdező kommentje:
Ahhoz meg még rövid ideje vagyunk együtt hogy így viselkedjen..de valószínűleg ez a valós énje..
2022. okt. 23. 14:00
15/45 anonim válasza:
Ez egy idióta barom!!!!! Le van szarva, hogy miért! Nem mindegy, komolyan?!
Nők, annyira hülyék vagytok, hogy hihetetlen! Azonnal lapát, neked meg pszichológus, hogy miért csinálsz magadból lábtörlőt…!
16/45 anonim válasza:
Attól, hogy informatikus-"tanult" ( jóóó fizetésű, ami nagy plusz neked soraidból vélve, mert kukással nem állnál le, ha emberibb is ), még egy talpas paraszt simán...nem az iskola meg ruha teszi az embert...
Megszerezte a "szoftvert" vagyis téged, minek törné magát tovább...
Ennyit sem veszel észre....
17/45 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy nem vettem észre..ahogy írtam 1.5 hónapja vagyok vele ..és azt is írtam hogy eddig a találkozásoknál normális, kedves.. udvarias volt..második randira .virágot is hozott..mégis honnan kellett volna tudnom hogy ez csak álca..és valójában a személyisége teljesen más..
2022. okt. 23. 14:13
18/45 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem azért voltam vagyok vele..mert jó a fizetése..bármily furán hangzik.. egyszerűen szerelmes lettem belé ..van nekem is munkám..vannak még olyan nők akiknek nem a külső számít..bár lehet a mai világban ez furán hangzik..
2022. okt. 23. 14:15
19/45 A kérdező kommentje:
Hát igen..az a nő a hülye aki a szívét-lelkét beleteszi a kapcsolatába..mert fontos neki a másik..hát igen..erodálódnak az emberi értékek..
2022. okt. 23. 14:17
20/45 anonim válasza:
Ez az ember már nem változik. Sajnos nem szabad tovább lenni. Üldözési mániás. Ez csak rosszabb lesz.40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!