Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szekál barátnőm ezzel folyamatosan?
Figyelt kérdés
Autószerelő vagyok, van stabil egzisztenciám, mégis ez a lány akivel 5 hónapja vagyunk együtt folyamatosan azt duruzsolja a fülembe hogy ez így nem jó, menjek el tanulni, legyek gépészmérnök vagy ha az nem akkor menjek el nyelvet tanulni és költözzünk külföldre. Igazából nem értem miért csinálja ezt mi a baja velem. Az egy dolog hogy ő diplomás (tanár) nekem nincs, lehet lenéz? Vagy kevesli sz egzisztenciámat? De nem értem akkor miért jött velem össze.
Nagyon szeretem, de sokszor már gyomoridegem van tőle mikor újra rákezd erre
2022. okt. 22. 21:52
21/25 NTBS válasza:
Mert szeretné, ha diplomás lennél.
22/25 anonim válasza:
nem értem mi a baj ezzel a szakmával.. külföldön rohadt menő melónak számít..
23/25 anonim válasza:
"menjek el tanulni, legyek gépészmérnök vagy ha az nem akkor menjek el nyelvet tanulni és költözzünk külföldre"
Akarod ezek közül valamelyiket?
Azt csináld, amit te akarsz.
24/25 anonim válasza:
Mert ma MO. erről szól. Diplomás és nem diplomás. Aki nem pontokkal jut be ott a szülök összegürizik a taníttatásra valót. A mai iskolások szülei elképzelni nem tudják, hogy a gyerekük ne diplomás legyen. Ez kivált egyfajta felsőbbrendűségi érzést. Le lehet nézni akinek nincs.
25/25 anonim válasza:
24. Erre már rájöttem ,de sokan diploma nélkűl is sikeresek lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!