Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szekál barátnőm ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szekál barátnőm ezzel folyamatosan?

Figyelt kérdés

Autószerelő vagyok, van stabil egzisztenciám, mégis ez a lány akivel 5 hónapja vagyunk együtt folyamatosan azt duruzsolja a fülembe hogy ez így nem jó, menjek el tanulni, legyek gépészmérnök vagy ha az nem akkor menjek el nyelvet tanulni és költözzünk külföldre. Igazából nem értem miért csinálja ezt mi a baja velem. Az egy dolog hogy ő diplomás (tanár) nekem nincs, lehet lenéz? Vagy kevesli sz egzisztenciámat? De nem értem akkor miért jött velem össze.

Nagyon szeretem, de sokszor már gyomoridegem van tőle mikor újra rákezd erre

2022. okt. 22. 21:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
99%
Építőmérnök diplomám van de nem dolgozom a szakmában. Páromnak aki nő, nincs diplomája és NEM szekálom hogy legyen diplomája. Szerintem fusztrálja hogy neked szakmunkás végzettséged van, ülj le vele és beszéld meg még az elején ezt a kérdést.
2022. okt. 23. 06:03
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kapcsolatnak semmi értelme: ő nem téged akar, hanem akivé formálna, azt az embert. Hagyd a fenébe ezt a nőt, nem szeret, mert nem tud elfogadni annak, aki vagy. Igen, nyilván lenéz, hogy nem felsőfokő végzettséggel rendelkező ember vagy, és kétkezi munkát végzel, és mivel jobbat nem tudott fogni nálad, téged szekél, hogy válj azzá, amire ő vágyik. Nonszensz. Azt nem mondta, hogy azalatt a pár év alatt, ami alatt megszereznéd a végzettséget és a nyelvtudást, mi lenne? Meg ő mégis mivé képezné át magát, hogy külföldön boldoguljon? Ááá, ne stresszeld magad rajta, bőven van olyan nő, aki magadért szeretne! Van stabil egzisztenciád, autószerelőre mindig szükség lesz, erre lehet építeni, érdemes is, ő meg keressenek magának egy megfelelőnek gondolt színvonalú krapekot!
2022. okt. 23. 07:17
 13/25 anonim ***** válasza:
94%

Egyetértek a válaszokkal.

Ha már itt tartunk, te meg mond meg neki hogy végezze el az orvosi sulit.

2022. okt. 23. 09:25
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Egész más lenne a helyzet, ha magadtól volna igényed arra, hogy mást csinálj vagy tanulj még és ő ebben támogatna, bíztatna, mint így, hogy te teljesen meg vagy elégedve azzal, ahogy jelenleg élsz és ahol tartasz. Nem jó érzés, hogy próbál olyasmi felé lökdösni, ami tőled távol áll, és hogy folyton ezzel nyaggat és elégedetlenkedik. Mivel gondolom, nem titkoltad ismerkedéskor, hogy ki vagy, mi vagy, mit csinálsz, mik a céljaid, teljesen érthetetlen, miért gondolja azt, hogy átformálhat (és az neked jó lesz). Sürgősen tisztáznám vele, hogy ha mérnökre és külföldi életre vágyik, ahhoz keressen más alanyt, mert én az vagyok, aki, és nincsenek olyan ambícióim, mint neki. Ha látszólag vissza is vesz, szerintem a szeme a pályán marad, és lehet, hogy amint lehetősége adódik, "lecserél" egy céljainak megfelelőbb modellre. Sajnálom, ez nem túl vidám forgatókönyv, de simán elképzelhetőnek tartom. (N)
2022. okt. 23. 09:36
 15/25 anonim ***** válasza:
67%

"menjek el nyelvet tanulni és költözzünk külföldre"

Ha ezt megvalósítjátok, akkor te ugyanúgy szerelő lennél 3 ezer nettós euróval nappali munkaidőben, a csaj pedig gyári munkás 1800 nettóért 2 vagy 3 műszakban.

2022. okt. 23. 09:52
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
5 hónap nagyon kevés idő, nem is értem hogyan gondolja, hogy van joga már az elején ilyenekkel szekálni. Édesanyámtól elfogadnám, mástól nem. Szakíts, mert ez csak rosszabb lesz.
2022. okt. 23. 12:28
 17/25 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyen kérdések láttán nem bánom, hogy nincs barátnőm.
2022. okt. 23. 13:51
 18/25 anonim ***** válasza:
78%
Ha már a külföld, akkor egy jó szaki többet ér ott is. Amúgy milyen szakos tanár? Ha külföldre akar menni, akkor mégis mit csinálna ott? Azt hallottam, hogy a reál szakos tanárokat ott is keresik, abból ott is hiány van, de akkor anyanyelvi szinten kell beszélnie a nyelvet. El tudja magyarázni a fizikát németül vagy franciául? Ha meg humán szakos tanár, akkor mehet ő is kétkezi munkára külföldön.
2022. okt. 23. 14:31
 19/25 anonim ***** válasza:
78%
Majd írd meg hogy döntöttél?
2022. okt. 24. 09:08
 20/25 anonim ***** válasza:
96%
Tanárként harmadannyit nem keres, mint te :D
2022. okt. 24. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!