Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudhatnám hogy csal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatnám hogy csal amikor semmi megérzésem nincs, semmi nem gyanús, de simán megteheti?

Figyelt kérdés

Edddig minden párkapcsolatomban voltak redflagok, nyugtalan voltam, mindig én kapaszkodtam jobban a masikhoz a másiknak nem voltam fontos, gyakorta csaltak is ami kiderult, vagy a hátam mögött mentek a csetelések tarskeresőzések stb.

Egy kettőt leszámítva szinte csak gerincteleneket fogtam ki.

Annál az egy kettőnél pedig fudtam mindent, azt is, hogy megbízhatók, bitalmam is volt, és nem is csaltak.

A mostani barátom viszont, életemben nem találkoztam még ilyennel.

Bizalmat ébreszt. Teljesen képes mindenféle női gyanút megérzést eloszlatni, illetve azok fel sem merülnek szinte, minden éjjel nyugodtan alszik mellette a párja. Nem találni a red flagokat, nincs egyetlen hiba sem a viselkedésében, mintha egy profi álcázógép lenne.

De amiért helyes sikeres, alfahím típus akire tapadnak, es van elegendő időnk is külön, simán meglehet hogy simán fenntart akár több párhuzamos kapcsolatot is.

Az egy dolog ha álcáz profi szinten, soha nem nőiparfümszagú, random hívásokra azonnali reagálású, azonnal képes megjelenni is, képes lenne "megfojtani is" - rámtelepedni napi 24 ben is, (én tartom magamtól távol), csak épp még megérzésem sincs semmi, belső megmagyarázhatatlan nyugtalanság sem, ami azért minden eddigi pasim mellett jellemző volt rám(kivéve azt az egy két megbizhatót)szóval én azért érzékeny vagyok az ilyen dolgokra, ha vki simlizne.

Csak logikai alapon gondolom azt hogy csalna.

Mert sem red flagok nincsenek, sem megérzésem sincs valahogy nála.

De logikai alapon szinte ki is merném jelenteni, hogy csal.

És zavar hogy ezt nem tudom alátámasztani.

Ha tesztként vagy mosolyszünetben akár egy hónapig sem fekszem le vele, birkatürelme van, kitart es bármikor bármit onnan folytat velem ahol abbahagytuk, nagyon ill túl ragaszkodó, folytogató típus is egyben.

Ilyen esetben, mi adhatna nekem támpontokat hogy csal tényleg?

2022. okt. 22. 18:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Csak a kérdést és kifejtést olvastam arra válaszolok. Ellentmondás amit írsz szerinted megcsal negálja a távol tartod magadtol a saját párod. Inkább ezen kéne elmélkedned mert ez nem épp kapcsolatra készen érett gondolkodás hanem az ellenkezöje. Vetitesz igy a szöveg alapján!
2022. okt. 22. 22:07
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

A pasi nem izgul miattad. Szeret annyira, hogy elviselje az összes hisztidet. Nekem is volt már ilyen kapcsolatom. 2-3 havonta hisztizett be és lépett le. Nem is kerestem, amíg ő nem keresett. Mindig visszajött. Mindent megkapott, amit akart.

Van ideje, ráér, nem izgul. Ha vagy neki örül, ha nem vagy, akkor se esik kétségbe. Normális életet él. Arra azért figyelj, hogyha sokat hisztizel, akkor előbb-utóbb a mosolyszünet alatt elkezd másnak örülni.

2022. okt. 23. 06:06
 23/29 A kérdező kommentje:
vqgyvqgy arrol van szo hogy az a mindegy neki hogy mikor kivel fekszik le
2022. okt. 23. 09:54
 24/29 A kérdező kommentje:
*vagy
2022. okt. 23. 09:54
 25/29 A kérdező kommentje:
21 megfojtana. Írtam. Muszáj távolságot tartanom.
2022. okt. 23. 09:57
 26/29 anonim ***** válasza:
Miért fojtana meg? Ha ez probléma, akkor nagy probléma van.
2022. okt. 23. 12:26
 27/29 A kérdező kommentje:
Mert ilyen típus. A masikra telepedős
2022. okt. 23. 12:28
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszlát. Rúgjad kifele!
2022. okt. 23. 12:29
 29/29 anonim ***** válasza:
76%

Ha gondolod küldj képet, akár priviben. Lehet csak te gondolod olyan fenomenálisnak, más nőknek nem is biztos, hogy bejön.

Amúgy értem amit mondani szeretnél és mi aggaszt, bár furcsa benne a logikai csavar.

2022. okt. 23. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!