Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám hogy csal amikor semmi megérzésem nincs, semmi nem gyanús, de simán megteheti?
Edddig minden párkapcsolatomban voltak redflagok, nyugtalan voltam, mindig én kapaszkodtam jobban a masikhoz a másiknak nem voltam fontos, gyakorta csaltak is ami kiderult, vagy a hátam mögött mentek a csetelések tarskeresőzések stb.
Egy kettőt leszámítva szinte csak gerincteleneket fogtam ki.
Annál az egy kettőnél pedig fudtam mindent, azt is, hogy megbízhatók, bitalmam is volt, és nem is csaltak.
A mostani barátom viszont, életemben nem találkoztam még ilyennel.
Bizalmat ébreszt. Teljesen képes mindenféle női gyanút megérzést eloszlatni, illetve azok fel sem merülnek szinte, minden éjjel nyugodtan alszik mellette a párja. Nem találni a red flagokat, nincs egyetlen hiba sem a viselkedésében, mintha egy profi álcázógép lenne.
De amiért helyes sikeres, alfahím típus akire tapadnak, es van elegendő időnk is külön, simán meglehet hogy simán fenntart akár több párhuzamos kapcsolatot is.
Az egy dolog ha álcáz profi szinten, soha nem nőiparfümszagú, random hívásokra azonnali reagálású, azonnal képes megjelenni is, képes lenne "megfojtani is" - rámtelepedni napi 24 ben is, (én tartom magamtól távol), csak épp még megérzésem sincs semmi, belső megmagyarázhatatlan nyugtalanság sem, ami azért minden eddigi pasim mellett jellemző volt rám(kivéve azt az egy két megbizhatót)szóval én azért érzékeny vagyok az ilyen dolgokra, ha vki simlizne.
Csak logikai alapon gondolom azt hogy csalna.
Mert sem red flagok nincsenek, sem megérzésem sincs valahogy nála.
De logikai alapon szinte ki is merném jelenteni, hogy csal.
És zavar hogy ezt nem tudom alátámasztani.
Ha tesztként vagy mosolyszünetben akár egy hónapig sem fekszem le vele, birkatürelme van, kitart es bármikor bármit onnan folytat velem ahol abbahagytuk, nagyon ill túl ragaszkodó, folytogató típus is egyben.
Ilyen esetben, mi adhatna nekem támpontokat hogy csal tényleg?
Nem gyakorolhattak akkora kihatást mikor vannak akikben bízom a sok volt csalódasom ellenére is.
Vannak akik megbízhatók.
Tudok olvasni a pasikban én úgy érzem.
Latom ki az aki gerinctelen megbízhatatlan es ki nem az.
A mostani barátom adja csak fel a leckét.
Nem tudok benne olvasni. És bízom. Egy olyanban aki logikailag mint pl egy alfa nem megbízhato.
De ezt félretéve is
Hany férfi van aki egy balhés mosolyszunetes kapcsolatban nem menne félre? Vagy ahol külön vannak akár egy hónapig is? Vagy akire lathatóan tapadnak a nők? Vagy ahol max havonta van szex?
A bizalmam az amit nem értek.
Oké értjük, hidd már el, hogy megcsal. Ennyi.
Ezt saját maga hozta már témába. Hogy ráküldhetnék bárkit. Legalább akkor hinnék neki.
(Lehet hogy annyira nem hülye, hogy random nőkben helyből bízzon.)
Nekem az a bajom ha pl találkozunk 1 hónap kihagyás után, hogy teljesen hülyének érzem magam hogy olyanokat beveszek hogy nem volt azalatt senkivel.
3-as vagyok.
Jaaa, hogy szerinted ezzel a "belekötök valahol, ha addig élek is" hozzáállással tényleg nyerni fogsz valamit! Elnézést kérek, nem tudok segíteni, de jó szerencsét kívánok a küldetéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!