Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem hogy ez már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem hogy ez már nem lesz "különleges" érzès?

Figyelt kérdés
A páromnak már van egy gyereke,már jópár éve elvált amikor megismertem, a gyerekről vannak kint baba képek a falon mikor megszületett, és eszembe jutott hogy ez már neki nem lesz olyan különleges érzès amikor megtudja hogy terhes vagyok, az első ultrahang, hogy izgul milyen lesz apának lenni, a baba születése, én nem fogom látni milyen amikor először meglátja a gyerekét, milyen amikor először apa lesz, milyen amikor először hazavisszük a babát, napok óta depressziós vagyok miatta, és sírok, nagyon szeretem a párom és a gyerekét is, olyan tündér az a gyerek, nem neki szól ez, csak maga a felismerés, ami eljött és fáj, ki hogy élte ezt meg?

#gyerek #apa #Masodikfeleseg
2022. okt. 22. 02:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
De szerintem az nem olyan érzés amikor az első gyerekedet fogod először a kezedbe, és ezt én már nem élem meg vele, neki mi a reakciója, direkt nem is kérdeztem meg, nem akarom fajditani a szívem vele.
2022. okt. 22. 09:29
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
De nem azt a gyereket fogja először megfogni, akit anno. Ez nem teljesítményre megy. Minden gyerek egyedi és megismételhetetlen. Amúgy meg, gondolj bele. A mai társadalomban már a feleség/férj is alig első valamiben. Valószínűleg nem ő volt az első szerelem, nem vele veszítette el a szüzességét, nem ő okozta az első lelki sebeket. Régen ezt egyetlen emberrel életük át, ma már nem így van. A házastárs ma már nem az egyetlen, hanem az egyik.
2022. okt. 22. 09:42
 13/22 anonim ***** válasza:

-os válasza bennem elindított egy gondolatot...Miszerint a kérdező is így áll az élethez, és..

... a romantikus filmek egytől egyik az emberek vágyairól szólnak, vagyis, ha ezek kapcsolati példaként állnának előttünk (a ciki és nyálas besorolás helyett), akkor a férfiak és nők egyaránt képben lennének mit is kellene tenniük egy-egy helyzetben ahhoz, hogy a másik boldog és elégedett legyen legyen.

Tudom, az életben adódnak más élethelyzetek és nem minden kezelhető így, de kiindulásnak nem lenne rossz.

2022. okt. 22. 11:50
 14/22 A kérdező kommentje:
Már elfogadtam hogy nem fog megvalósulni ez az erzésem vele, ezt egy másik nő elvette már tőlem, legalább ő megélhette hogy először lássa a párom apának lenni, én mindig csak a második lehetek, és ennek is örülnom kell hogy anno ők elváltak és a 0arommal lehetek, de akkor is ez egy örök fájó pont lesz nekem és ezt a páromnak is megmondtam
2022. okt. 22. 12:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Uhhh. Saját kezűleg, önként rombolod a kapcsolatod, nem is reagálsz arra, amit itt írunk.

Egyébként az apámnak a második házasságából való gyerekekkel bármikor cserélnék, mert másodjára sokkal jobb apa lett, mint az első körben. Ez sokkal fontosabb, mint hogy "első élmény" ) legyen.

2022. okt. 22. 13:34
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi mar ket es fel eve vagyunk egyutt, az elejen nekem is eszembe jutottak ilyenek mint neked. En is masodik vagyok, de mostanra mar nem erzem azt, hogy az a gyerek akit en fogok szulni, csak azert, mert nem o lett az elso, kevesebbet fog erni. Ahogy az egyetlen hazassagban szuletett masodik/harmadik/sokadik gyereknek is ugyanugy orulnek mint az elsonek. Legalabbis normaliseknal is van, persze ahol tervezett gyerek volt.
2022. okt. 22. 19:51
 17/22 A kérdező kommentje:
Igen de ott egy anyuka ad több gyereket és ő adta az elsőt is, és ezt én soha nem élhetem meg, amit elfogadni nem könnyű de ezt vállaltam
2022. okt. 23. 06:51
 18/22 anonim ***** válasza:

Túl sokat agyalsz ezen. Kevesebbnek érzed magad az első feleségnél?

#15 nagyon jól írta: önkezűleg rombolod ezt a kapcsolatot.

2022. okt. 23. 14:01
 19/22 anonim ***** válasza:

Én kikövetem ezt a topikot...

Kérdező, nem gond, ha ennyire sajnálod magad, de ha kapod segítségül az építő válaszokat és a konzekvencia neked ebből mindig csak a "de így..., de úgy...de akkor..."

Hát,... akkor ez már orvosi kategória lesz.

2022. okt. 23. 15:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Mert ne lenne kulonleges? Nem csak az elso gyerekenek orul az ember. Igaz en no vagyok, de van egy fiam, es mivel szeretnek meg gyereket, orulni fogok a masodiknak is. Semmivel se kevesbe kulonleges.

Sot, elmondom neked, az apjanak is volt mar gyereke az elozo felesegetol, es miota ismerem (4 eve) nem lattam olyan oszinte oromot az arcan mint amikor meglatta hogy pozitiv a tesztem.

2022. okt. 24. 05:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!