Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem hogy ez már nem lesz "különleges" érzès?
ez már neki nem lesz olyan különleges érzès amikor megtudja hogy terhes vagyok“
Ez butaság! Érthetetlen a felvetésed. Szeret, ő is akarja a közös babát, már miért ne lenne minden egyes gyermekének a jövetele különleges érzés, boldogság?!
Ne is haragudj, de ezzel az első pillanattól tisztában voltál. Mint ahogy azzal, hogy nem te voltál az első az életében, nem te vagy az első felesége.
Ahelyett, hogy a boldogságodra, boldogságotokra összpontosítanál, ilyen infantilis butaságokkal gyötröd magad. És őt is. Hát így végképp megkeseríted, de a kapcsolatotokat, a babavárás időszakát is. Ezt verd ki a fejedből! A delressziódat meg a hormonális változás okozza. Tessék tudatosan kizárni az ostoba gondolatokat, felnőni a feladathoz!
Leginkább azért érzed ezt, mert ezt beszéled be magadnak.
A gondolkodásmódoddal van a probléma... javaslat: használj asszertív kommunikációt (vagy erőszakmentes kommunikációt) az intraperszonális beszélgetéseidnél. Nekem ez segített a földön maradni, kiszakadni a negatív spirálból.
Valamiért választottad ezt a férfit a párodul. Nem lehet akadály, hogy már átélte egyszer, hogy gyermeke születik. Szedd össze magad!
A ferfiaknak külön meg kell érniük apává náluk nem is automatikus ez az érzés. Meg kell.ismerkedniuk ema saját gyerekukkel megszokni megszeretni és stb.még így is sokan inkább lelépnek.
Az nem is rossz hogy ő már tudja mivel jár egy gyerek es ennek tudatában is vállal újat is.
A legtobb elvált apa szerintem nem is akar még plusz gyereket a nyakába.
Azt írtad, már a megismerkedéskor is tudtad, hogy van gyereke.
Ha téged ennyire megvisel ez a probléma, miért Őt választottad párodul?
Első szerelem, első gyerek tényleg felülmúlhatatlan. Szerelemben se vagy első, de ettől még jó.
Gyerek se lesz első, de ettől ugyanúgy fogja szeretni.
Próbálj valamiben első élményt adni neki, inkább ezen járjon az agyad.
Köszönöm, igyekszem ezen változtatni, mikor ismerkedtünk ezeken nem gondolkoztam, a képek láttán vágyott belém a felismerés,
Igyekszem nem erre fókuszálni hogy én mindenben második leszek,de hogy miben lehet első élmenyt adni,talán ha ellenkező nemű lesz a baba
Pár hét és megszülöm a másodikat. Ugyanazt érzem, mint az elsőnél, nem vesz el az élményből, hogy másodjára történik meg, mert másik gyereket várok. Normális esetben egy apának is így kellene éreznie.
Amúgy meg az első nem mindig a legnagyobb és a legmélyebb, csak rajtatok múlik, hogy mit hoztok ki egymásból. Nem egy olyan történetet ismerek én is, és biztosan te is, ahol 30-40 felett találkoznak a mindent elsöprő szerelemmel, sokszor válás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!