Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az miért nagyobb teljesítmény,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért nagyobb teljesítmény, hogy valaki 9 hónap alatt kihord egy gyereket annál, mint hogy valaki ez idő alatt megkeresi a betevőt?

Figyelt kérdés
Mindig előjön mostanában a férfiak lenézése és emeleltt a nőiség piedesztálra emelése, beleértve a szülést. Nem értem, hogy egyes nők miért tartják sokkal többre az otthon ülést, a vajódást meg magát a szülést annál, mint hogy van eközben valakijük, aki ez idő alatt dolgozik a munkahelyén, pénzt hoz haza, biztosítja azt, hogy ez a nő biztonságban kihordhassa a gyereket?

2022. okt. 21. 21:15
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
69%
Kettő meg a hideg futkos a hátamon amikor valaki olyat ír hogy "nincs ingyen a nő" vagy hogy "feminista nem akar "szolgálni"". Mintha ez valami háztartási eszköz lenne amit megveszel , rá költesz x pénzt és utanna csinál neked valamit. Javíts ki ha félre értettelek. De ezért írtam hogy bizonyos nagyon radikális helyek értékrendjével vetekedik itt pár hozzászólás. Képzeld magad ha fordulna a világ és te lennél férfiként olyan helyzetben hogy csomó ember ilyeneket írna a férfiakról és sok helyen ezt evidenciaként kezelnék. Te is fel lennél háborodva és jogosan.
2022. okt. 22. 11:33
 32/36 anonim ***** válasza:
78%
En harom muszakban vegzek nehez fizikai munkat egy autoalkatreszeket gyarto cegnel. Nem fogom tudni vegigdolgozni a 9 honapot, hiszen 8 kilos alkatreszeket emelgetek. Nalunk mindenki veszelyeztetett terhesnek szamit emiatt a munkakor, illetve a korulmenyek miatt.
2022. okt. 22. 20:07
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Ne etessétek a trollt!

Amúgy arra kíváncsi lennék, kérdező, hogy anyukáddal milyen a viszonyod? van rá egy tippem, hogy rosszban vagytok.

2022. okt. 22. 22:26
 34/36 anonim ***** válasza:
28%

Mert egyik sincs a masik nelkul, kolcsonosen szuksegunk van egymasra!

Igaz a mai vilag nagyon korcs feminista (ezt nokent irom) , te meg fix hogy meg szuz.

2022. okt. 24. 05:11
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tagadhatatlan, hogy a nők nagyobb szerepet kapnak a gyermekvállalásban, a férfiakról pedig már-már szégyenteljesen kevés szó esik, pedig azért normál férfinak, apának jár a köszönet.

Nőként a női oldalt látom. Többet kerestem a férjemnél, két helyen dolgoztam, a 8. hónap végéig toltam és imádtam a munkámat. Sírva jöttem haza az utolsó munkanapomon. Én vagyok az, aki akkor már nem tudott hogy ülni/állni, akinek teljesen máshol járt már olykor a terhes agya, én feküdtem kórházba, én szültem, én viseltem el a kórházi körülményeket a síró csecsemőnkkel a karomban. Én voltam/vagyok vele otthon, az enyém a felelősség legjava. Baromi jól kerestem, jó táppénzt kaptam az utolsó hónapban és marha jó volt a CSED-em is. A férjem dolgozik, mert ez az élet rendje, nem azért, mert el kellett engem/minket tartania, sőt. A CSED-em cirka duplája volt az ő bérének és ő sem keres keveset. :D Ennek ellenére sosem volt ez téma, vagy probléma. Szeretjük egymást, jól élünk, a bevételünket közösnek érezzük, ezen a ponton már nem számít. DE!

Azt el kell ismerni, hogy kemény dió lehet egy-egy nem alvós éjszaka után bemenni dolgozni és ott jól teljesíteni. Kemény lehet utána hazajönni és nem pihenni, mert az asszony elvárja (jogosan), hogy egy pici terhet levegyen a férje a válláról. Kemény lehet elviselni a hormonmámoros, egyszer zokogó, majd 2 perc múlva örömködő feleségét, aki lehet hogy éppen árnyéka sem a régi önmagának. A férfi élete is megváltozik és ez méltatlanul kevés szót kap. Ettől még azt gondolom, hogy az oroszlán szerep az anyáé és ezt minden valamirevaló férfi is így gondolja.

2023. febr. 16. 01:03
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg pasi lelép a terhesség alatt, és nagyon nem is hoz pénzt csak viszi. Szóval ennyit erről.
2023. nov. 9. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!