Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért nagyobb teljesítmény, hogy valaki 9 hónap alatt kihord egy gyereket annál, mint hogy valaki ez idő alatt megkeresi a betevőt?
Ha nem veszélyeztett a terhesség, vagy nem elfogadhatatlanok a munkakörülmények, miért ne tudna egy várandós nő dolgozni?
Esetemben egyrészt nem kellett másnak megtennie helyettem, másrészt ennek hiányában sem haltam volna konkrétan éhen, mint a kérdező vizionálja, hiszen megfelelő megtakarítással rendelkezve vállaltam gyereket. Ráadásul pont olyan munkakörben dolgoztam várandósan, amit a kérdező elképzelhetetlennek tart, egyetemen tanítottam a terhességem alatt, végig, aznap is, mikor a lányom született, a félév tanulmányi időszakának utolsó napján.
És mivel ez tényleg a nyuszi és a sapka esete, annak idején pont ezért kritizáltak folyamatosan, hogy miért nem otthon pihenek, miért dolgozom...
13!
A babaváró 10M, és egy gyereket kell hozzá vállalni.
A CSOk.hoz kell a 3 Te k*rva ostoba f*sz!
Üdv
Egy könyvelő, (aki 9 honapig dolgozott terhesen)
Párvalasztaskor arra is ügyelek, hogy a választott férfinak, tb-je se legyen, ellenben hitelkártya-tartozása vagy valamilyen függősége (a nehéz gyerekkorából adódóan) igen. Ja, nálam az is kizáró ok, ha van autója is: a legtutibb, ha lenéz mindenkit, aki vezet. Engem is. Majd alaposabban magamba nézek. Nem tudnám elfogadni, ha magasabb volna nálam, emiatt balerinát hordok és görnyedten járok, mert az Igazi Nők nem próbálnak a férfiak fölé nőni. Akkor van orgazmusom, amikor ő akarja, és ebben nagy szerepe van annak, hogy megengedi, hogy bármikor lecumizzam. Nekem tetszik, hogy rövid és karcsú a cerkája, csak a felszínes nők gondolják azt, hogy másmilyennel jobb nekik a szex, én ebben nem hiszek. Amúgy is az számít, hogy ő élvezze, én meg azt élvezem, ha neki jó, akkor meg akkora legyen, amivel gond nélkül boldogulok, nem?
Azzal is egyetértek, hogy nem akar gyereket. Igaza van: nehogymár eltartson míg babázok otthon, és emiatt nem várható el, hogy rabszolgának álljon valami multihoz, mikor tudom, hogy utál korán kelni. Amúgy is meg kell gondolni ezt a gyerek-témát, mert a kapcsolatunk múlhat rajta: fáradtan, kialvatlanul hogy fogok róla gondoskodni, hogy fogok rendet tartani, meg szépen, igényesen kinézni. Na ugye. Én imádom az ilyen előrelátó, felelősségteljes férfiakat, akiknek van kialakult értékrendje, és ehhez ragaszkodnak is. Kár, hogy olyan kevesen vannak
26-os ez remélem ironia de férfiként szégyellem magam,hogy ilyen gyökerek léteznek. Esik mintha valami szélsőséges arab ország férfiait hallgatnám.
1. A párkapcsolat nem verseny. Nem méregeted össze hogy kinek rosszabb hanem felismered másik nehézségeit és segítesz.
2. Képzeld el hogy 6 hónapig dolgozol úgy hogy közben szépen e kell mondanod csomó dologról. Fáj a derekad és csomó nindened. A tested sók esetben nem épp előnyére változik. És sokaknál még hormonálisan is megterhelő érzelmi hullámvasút is jelen van.
3. A szülés olyan fájdalom amihez foghatót kevés férfi el át. Egyszer esetleg próbáld ki. Lehet ilyen elektromos izom összehúzódást generáló eszközzel hasonló fájdalmat szimulálni. Hidd el azt te se vállalnád be.
4. Úgy érzem a válaszaidból hogy te a gyermeket és a gyermek vállalás értelmét sem érted, érzed át. Így nehéz egy ilyen kérdésben közös álláspontra jutni.
Végül sajnos még mindig sok férfi lép le a gyermek mellöl , vagy nem képes felnőni hozzá hogy jó apakép legyen. Tudom hogy anyák közül is van ilyen de sajnos arányaiban a nők szoktak érettebben viselkedni tapasztalatom szerint egy gyerek után .
27
A-aaa! Az arab orszagokban sinvs ingyen a nő! Ott végképp villantanod kell, eltartani a feleségeket a megfelelő szinvonalon!
Just say
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!