Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az miért nagyobb teljesítmény,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért nagyobb teljesítmény, hogy valaki 9 hónap alatt kihord egy gyereket annál, mint hogy valaki ez idő alatt megkeresi a betevőt?

Figyelt kérdés
Mindig előjön mostanában a férfiak lenézése és emeleltt a nőiség piedesztálra emelése, beleértve a szülést. Nem értem, hogy egyes nők miért tartják sokkal többre az otthon ülést, a vajódást meg magát a szülést annál, mint hogy van eközben valakijük, aki ez idő alatt dolgozik a munkahelyén, pénzt hoz haza, biztosítja azt, hogy ez a nő biztonságban kihordhassa a gyereket?

2022. okt. 21. 21:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
92%

6 hónapos terhes vagyok, és vendéglátásban dolgozom jelenleg is. Majd az utolsó 2 hónapban pihenek, de addig is jár majd táppénz utána meg gyed. Ja meg felvettük a babavárót is, szóval plusz 10 misit hoz a házhoz az, hogy magzatot hordok ki. Berakjuk megtakarításba, elég szép kamatot fog hozni az is az évek alatt.

Most a nyolcas kommentedben magadnak mondtál ellent. Ha munka nélkül is megkapja szerinted a nő a fizetését, akkor miért kéne a férfinak jobban gürcölnie mint addig?

Nem tudom milyen körökben mozogsz, de nem az a jellemző, hogy 9 hónapig otthon van a nő. Max ha veszélyeztetett terhes.

2022. okt. 21. 22:05
 12/36 A kérdező kommentje:
11: szerintem senki nem rinyál azon, hogy egy feminista nem akar "szolgálni". Ezért maradtok rendre egyedül. :D
2022. okt. 21. 22:40
 13/36 A kérdező kommentje:
12: azt azért tartsd észben, hogy 3 gyereknél ha előbb álltok meg, akkor vissza majd 50 misi körül kell fizetni.
2022. okt. 21. 22:41
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
#13 én nem, ha nem tűnt volna fel T/1-ben írtam, gyereket várok, nem is az elsőt úgyhogy a teóriáidat lehúzhatod a vécén. Az a büdös igazság hogy a te fajtád marad egyedül, nem a csúnya feminista nők. A 12-es válaszolód is terhes, persze oda is csak beletaposni akarsz. Nem irigylem az életed.
2022. okt. 21. 22:48
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
#14 Babaváró, nem csok...Fene sem akar 3 gyereket. Erre az 1 db gyerekre vettük fel, akivel már félidős terhes voltam akkor, tehát a felvétel pillanatában teljesítettük is a feltételt. Nem vagyok hülye.
2022. okt. 21. 22:51
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok, szemmel látható, hogy a kérdezőnek fogalma sincs, mi megy a felnőttek világában. Mint az 14 éves hisztis kisfiú, aki meg van győződve róla, hogy mindent is jobban tud, közben meg a legalapabb dolgokról sem tud.
2022. okt. 21. 23:11
 17/36 A kérdező kommentje:

15: jó nagy papucs lehet aki ennyi gyereket csinált neked. Élvezheti az életét melletted, miközben mindenről le van tiltva. :D

16: egy gyerekre nem adnak csokot, úgyhogy hazudozz máshol.

2022. okt. 21. 23:14
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

A csok és a baba váró két különböző dolog 😂

Legalább nézz utána mielőtt okoskodsz

2022. okt. 21. 23:24
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

"16: egy gyerekre nem adnak csokot, úgyhogy hazudozz máshol."

Kérdező, te hülye vagy, vagy csak a szövegértés nem megy? A #16 BABAVÁRÓRÓL beszélt, nem CSOK-ról.

2022. okt. 21. 23:26
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg csokot is adnak valamennyit, csak annyira elenyésző összeg (talán 800 ezer Ft), hogy nem éri meg felvenni. Anyukámék két gyerekre vettek fel, mert annyian voltunk a korhatáron belül.

Kérdező, szerintem jobban jársz, ha most inkább másik topikot nyitsz, ezt meg ennyiben hagyod, mert itt csak egyre kellemetlenebb helyzetbe hozod magad.

2022. okt. 21. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!