Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom össze-vissza beszél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom össze-vissza beszél, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 14 hetes terhes vagyok.. Én és a párom sokáig gondolkodtunk mi legyen, de semmi nem vitt rá az abortuszra.. A párom azóta teljesen kifordult magából. Egyszer azt mondja minden rendben lesz, máskor azt hogy ő neki tönkre ment az élete. Ő 34 eves én mindjárt 28. Fél éve vagyunk együtt, nagyon korai még. Gyógyszert szedtem , meg is jött kétszer rendesen majd harmadjára nem…

Teljesen összetörtem. A szülők még nem tudják, nem is tudom így elmondani..

Néha azt mondja minden rendben lesz, mindent megoldunk, soha nem hagy el.. aztán megint hozzám vágja hogy az en hibám minden és én tehetek mindenről… Ha egyedül, de bármi áron mindent meg fogok tenni a gyermekemért.. De úgy érzem így nem megy vele hogy állandóan stresszel… Mi a véleményetek?

2022. okt. 17. 18:43
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
14 hetesen már max. örökbeadáson tudsz gondolkodni. Fél(!) éves kapcsolatban, főleg ha párod hozzáállása ilyen, nem tudom, mit tudtál "sokáig gondolkodni".
2022. okt. 17. 18:47
 2/37 A kérdező kommentje:

Én értem amit írsz. De ő sem volt egyértelműen elutasító. Mostmár az.

Ne haragudj, szó sincs örökbeadásról.. Miért adnám örökbe ? Nem erről szól a kérdés.. elnézést ha nem érthető. Hanem arról, hogy mit tudok tenni a párommal kapcsolatosan.. Lépjek le most? Adjak neki időt? Így értem.

Soha nem mondanék le a gyermekemről…

2022. okt. 17. 18:50
 3/37 anonim ***** válasza:
80%
Mi a kerdes?
2022. okt. 17. 18:51
 4/37 anonim ***** válasza:
38%
Menjetek el egy párterápiára vagy mediátorhoz. Valószínű csak félelem.
2022. okt. 17. 18:53
 5/37 A kérdező kommentje:
Hogy mit tudok tenni annak érdekében hogy a párom konkrétan elmondja mit akar. Én nem tudok így létezni hogy egyik pillanatban minden rendben lesz, koltozzunk másik lakasba stb. Másnap meg ordibalas hogy soha nem fogja szeretni a gyereket.
2022. okt. 17. 18:54
 6/37 anonim ***** válasza:
93%
A párod konkrétan nem akar gyereket, ez egyértelmű. Tehát készülj fel az egyedülálló anyasagra
2022. okt. 17. 18:55
 7/37 A kérdező kommentje:
4-es. Köszönöm. Ez jó tanács. Bárcsak “csak” félelem lenne..
2022. okt. 17. 18:55
 8/37 A kérdező kommentje:
6-os. Akkor miért nem hagy el? Elmondtam neki hogy elfogadom. Megértem. De könyörög hogy ne legyen vége. Na akkor..? Most nyilván nem értem..vagy csak nem akarom érteni..
2022. okt. 17. 18:56
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt szeretné, ha te mondanád ki, hogy vege
2022. okt. 17. 18:59
 10/37 anonim ***** válasza:
39%

Hat ha nem terveztetek gyereket, akkor ne csodalkozz, hogy kiakadt.

Masik: a gyogyszer nem fogamzasgatlo. Ovszert kell hasznalni, nem egy olyan gyogyszerre alapozni, aminek a tajekoztatojaban az van, hogy "talan neheziti a teherbeesest".

Ha viszont fogamzasgatlot szedtel, akkor (ha nem tudnad) az sem 100%-os vedelem. Nem veletlen, hogy javallott ugyanugy ovszerrel is vedekezni. (Nem, nem tudom, miert van akkor a fogamzasgatlo, ha ennyire hulladek.)

2022. okt. 17. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!