Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megváltozhat?

Figyelt kérdés

Volt egy hosszú 14 év feletti kapcsolatom aminek a vége már rossz volt, és ennek a kapcsolatbak a végén volt egy pasim 2-3 hónapig, de a pasimnak is volt valakije már a kapcsolatunk végén. Mi ezt akkor megbeszéltük, betegség miatt nem léptünk ki hamarabb egymás életéből.

Aztán megismerkedtem egy másik sráccal már amikor szétköltözés előtt álltam a 14 éves kapcsolatommal és ezzel a pasival vagyok azóta is 5 éve. Mikor valamit sérelmezek mindig azt vágja a fejemhez hogy jól van akkor menj aztán keress mást, csináltasd fel magad, úgyis azt csináltad anno is a családod mellett is. (lekurváz…)Hiába tudja hogy mi ezt anno megbeszéltük a párommal és mindkettőnknek volt valakije és betegség miatt nem létünk hamarabb, ő csak ezt hajtja állandóan.

Annyira rossz ezt hallani már sokadjára hogy egyszerűen nem tudom hogy tud egy ember ilyet mondani annak akit szeret…kételkedem benne. Sohasem csaltam meg őt!

2022. okt. 17. 16:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

#6-os vagyok:

Én biztos nem turnem el, hogy ler*b@ncozon, mert egy ti megegyeztettek, kettő akkor nagyon érdekes nem zavarta...

három lehet hogy azért mondja és azt is hogy fel hogy megcsalod meg ha más szavakkal is mert ő már rég azt teszi.

Undorító féreg, nem is értem mit gondolkodsz azon hogy mit kellene tenni amikor nyilvánvaló hogy a megoldás az hogy szépen elhagyod!

2022. okt. 17. 16:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, minde barátom ezt tanácsolta. És én is tudom, hogy ezt kell tennem, csak nehéz, mert nagyon szeretem, de nyilván ez nem szeretet a részéről
2022. okt. 17. 17:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Most jobb neked így szenvedni egy ilyen 'férfi' mellett?

Egyedül is sz@r lesz persze, de idővel elmulik, de ha vele maradsz csak rosszabb lesz.

Azért írom már 3x hogy szépen szakíts vele!

2022. okt. 17. 17:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem bírom tovább.Nem vagyok boldog. Iagazd van!
2022. okt. 17. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!