Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megváltozhat?
Volt egy hosszú 14 év feletti kapcsolatom aminek a vége már rossz volt, és ennek a kapcsolatbak a végén volt egy pasim 2-3 hónapig, de a pasimnak is volt valakije már a kapcsolatunk végén. Mi ezt akkor megbeszéltük, betegség miatt nem léptünk ki hamarabb egymás életéből.
Aztán megismerkedtem egy másik sráccal már amikor szétköltözés előtt álltam a 14 éves kapcsolatommal és ezzel a pasival vagyok azóta is 5 éve. Mikor valamit sérelmezek mindig azt vágja a fejemhez hogy jól van akkor menj aztán keress mást, csináltasd fel magad, úgyis azt csináltad anno is a családod mellett is. (lekurváz…)Hiába tudja hogy mi ezt anno megbeszéltük a párommal és mindkettőnknek volt valakije és betegség miatt nem létünk hamarabb, ő csak ezt hajtja állandóan.
Annyira rossz ezt hallani már sokadjára hogy egyszerűen nem tudom hogy tud egy ember ilyet mondani annak akit szeret…kételkedem benne. Sohasem csaltam meg őt!
#6-os vagyok:
Én biztos nem turnem el, hogy ler*b@ncozon, mert egy ti megegyeztettek, kettő akkor nagyon érdekes nem zavarta...
három lehet hogy azért mondja és azt is hogy fel hogy megcsalod meg ha más szavakkal is mert ő már rég azt teszi.
Undorító féreg, nem is értem mit gondolkodsz azon hogy mit kellene tenni amikor nyilvánvaló hogy a megoldás az hogy szépen elhagyod!
Most jobb neked így szenvedni egy ilyen 'férfi' mellett?
Egyedül is sz@r lesz persze, de idővel elmulik, de ha vele maradsz csak rosszabb lesz.
Azért írom már 3x hogy szépen szakíts vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!