Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megváltozhat?
Figyelt kérdés
Volt egy hosszú 14 év feletti kapcsolatom aminek a vége már rossz volt, és ennek a kapcsolatbak a végén volt egy pasim 2-3 hónapig, de a pasimnak is volt valakije már a kapcsolatunk végén. Mi ezt akkor megbeszéltük, betegség miatt nem léptünk ki hamarabb egymás életéből.
Aztán megismerkedtem egy másik sráccal már amikor szétköltözés előtt álltam a 14 éves kapcsolatommal és ezzel a pasival vagyok azóta is 5 éve. Mikor valamit sérelmezek mindig azt vágja a fejemhez hogy jól van akkor menj aztán keress mást, csináltasd fel magad, úgyis azt csináltad anno is a családod mellett is. (lekurváz…)Hiába tudja hogy mi ezt anno megbeszéltük a párommal és mindkettőnknek volt valakije és betegség miatt nem létünk hamarabb, ő csak ezt hajtja állandóan.
Annyira rossz ezt hallani már sokadjára hogy egyszerűen nem tudom hogy tud egy ember ilyet mondani annak akit szeret…kételkedem benne. Sohasem csaltam meg őt!
Ahogy kezdődik egy kapcsolat, az rányomja a bélyeget az egészre. Nehéz ilyen kezdettel teljesen bízni a másikban.
2022. okt. 17. 16:24
2/14 A kérdező kommentje:
5 év után is? Nekem ez a furcsa… Természetesen mindenért engem okol… és mindent ide vezet vissza.
2022. okt. 17. 16:27
3/14 A kérdező kommentje:
Sőt, ő volt az aki a barátnője mellől engem hívott randira amire én nem mentem el mert nem akartam addig amég el nem költözök és mert soha nem lépnék be olyan kapcsolatba ahol van társa valakinek
2022. okt. 17. 16:29
4/14 anonim válasza:
Még benne van az ahogy kezdtétek a kapcsolatot, valszneg úgy van vele h ha megtetted mással megteszed vele is, és hiába a racionális érvek, hogy anno ezt megbeszéltétek, érzelmekre hallgat
2022. okt. 17. 16:31
5/14 A kérdező kommentje:
Értelek de akkor minek van benne 5 éve ebbe?
2022. okt. 17. 16:32
6/14 anonim válasza:
Hadd el! Ilyen egyszerű.
2022. okt. 17. 16:33
7/14 A kérdező kommentje:
Akkor ezt valószínűleg mindig mondani fogja… és itt azzal van a baj hogy csúnya szavakkal is megteszi néha
2022. okt. 17. 16:33
8/14 A kérdező kommentje:
Ugye a 14 éve skapcsolatomban a páromnis ment másfelé a végén! Mi ezt megbeszéltük ugye. És egyszer megkaptam a mostani páromtól egy ilyen vita alkalmával hogy azért ment fizetőshöz a párom mert én meg arra sem voltam jó… persze bocsánatot kért ezert is ahogy sokminden ilyenért hogy nem úgy értette és csak bántásból mondta de nekem ez már tűrhetetlen. Sose aláztam meg így őt!
2022. okt. 17. 16:35
9/14 anonim válasza:
Hogy minek van benne 5 éve azt csak ő tudja :/
2022. okt. 17. 16:36
10/14 A kérdező kommentje:
Mindig megígérte h változtat és tudja hogy csúnya szája van de már nem hiszem el sajnos és nem is tudom ezekat a szavait elviselni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!