Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzed hogy a barátod szeret?
Figyelt kérdés
Barátomtól mikor megkérdezem,h szeret e akkor mindig azt mondja,h mert nem érzed,hogy szeretlek!?Nem az a tipus aki szavakkal mutatja ki az érzelmeit.Ha kettesben vagyunk állandóan ölel,puszilgat,csókol,bújik hozzám.ha társaságban vagyunk akkor is ölelget meg puszilgat de persze már nem annyit mint mikor kettesbe vagyunk.Egy vbárosba lakunk,de csak hétvégén találkozunk.mindketten suliba járunk.ő minden nap délután szokott hazajönni.Mert még sok a dolga a suliba.Van benne egy kis féltékenység,de tudom,hogy nem csalna meg,mert ha ő szeret valakit akkor azt tényleg szereti.meg nincs is ideje másik csajra.2010. szept. 27. 17:56
11/11 harcosangyal válasza:
Nálunk egyértelműen ki van mutatva a szeretet mindkét irányból mégis megkértem, hogy mondja kicsit gyakrabban, hogy "szeretlek" mert nekem jól esik. Azóta sokszor hallom tőle és nagyon jól tud esni főleg egy csókkal kísérve ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!