Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzed hogy a barátod szeret?
Figyelt kérdés
Barátomtól mikor megkérdezem,h szeret e akkor mindig azt mondja,h mert nem érzed,hogy szeretlek!?Nem az a tipus aki szavakkal mutatja ki az érzelmeit.Ha kettesben vagyunk állandóan ölel,puszilgat,csókol,bújik hozzám.ha társaságban vagyunk akkor is ölelget meg puszilgat de persze már nem annyit mint mikor kettesbe vagyunk.Egy vbárosba lakunk,de csak hétvégén találkozunk.mindketten suliba járunk.ő minden nap délután szokott hazajönni.Mert még sok a dolga a suliba.Van benne egy kis féltékenység,de tudom,hogy nem csalna meg,mert ha ő szeret valakit akkor azt tényleg szereti.meg nincs is ideje másik csajra.
na engem egy idő után így koptattak le, főleg ha érzed ott már gondok vannak:(énis kérdezgettem hogy szeretsz?mert sose mondta és mindig ez volt a válasz,hogy mért hát látod nem?de azt nem birta kimondani hogy igen szeretlek.majd egy idő után elhagyott.most szerencsém van a mostani barátom nagyon szeret és mondja is,meg látszik rajta,és nem csak a haverjai előtt villog velem,közbe meg nem képes kimondani:(ne hari ha megbántottalak.
2010. szept. 27. 18:05
3/11 anonim válasza:
Többnyire igen. Mondja is.
2010. szept. 27. 18:07
4/11 anonim válasza:
:) remélem,hogy sokáig együtt maradtok,és tényleg csak olyan típus,hogy inkább tettekkel bizonyít:)
2010. szept. 27. 18:09
5/11 anonim válasza:
elég ha rám néz és tudom hogy szeret:)ha már kérdezned kell hogy szeret e akkor ott baj van,meg minek kell állandóan azt a szerencsétlent kérdezni ha ölelget és csókolgat?
2010. szept. 27. 18:15
6/11 A kérdező kommentje:
Mondani is szokta,hogy szeretlek.az,hogy megkérdezem nem azt jelenti,h nem érzem,hogy szeret,csak sokszor jó hallni,hogy szeretlek.Úgy érzem,hogy komolyan gondolja,mert már előre tervezget.hétvégén bemutatott az apukája testvéreinek,hétvégén pedig a keresztanyjáéknak fog.
2010. szept. 27. 18:22
7/11 anonim válasza:
már abból érzem, ahogy rámnéz :)
bár néha feleslegesen veszekszem vele ezmiatt, mert bemesélem magamnak, hogy nem így van
2010. szept. 28. 10:12
8/11 anonim válasza:
De minek kell állandóan mondogatni? Szret ameddig szeret. Ezt el kell fogadni. És ha mondja, ha nem, ha elhagy, de nem csalt meg, akkor is tisztességes. Addig szeretett és kész.
Tudod ha valaki oskat mondja ezt a szót, akkor ott problémák vannak, meg egy idő után visszatetsző.
2010. szept. 29. 20:32
9/11 anonim válasza:
Ja és nem ő a féltékeny, hanem Te, mégpedig nagyon. Ő csinálja a dolgát, te meg ráérsz ilyen hülységekre. Én dobnálak.
2010. szept. 29. 20:33
10/11 anonim válasza:
Errol eszembe jut egy szekely vicc, nemreg olvastam valahol: Szekely bacsitol allandoan kerdezgeti a felesege, hogy szereti-e meg?Egy nap a szekely bacsi megelegeli es azt valaszolja: "En ezelott 10 evvel megmondtam, aztan ha valtozik, szolok!"
Figyelj, ha te erzed abbol, ahogy veled viselkedik, hogy szeret, akkor felesleges aggodnod:)Lehet csak nehez neki mondani, amit en megertek mert en sem mondom nagyon gyakran, de a parom ezt megerti es erzi...
En szemelyszerint jobban orulok, ha erezteti, es ritkabban mondja, mint annak, ha mondana de nem erezne...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!