Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kellene ezt hagynom? Vagy el kellene már engednem?
Nagyjából 6 hónapja vagyunk együtt a párommal, de nem egy egyszerű ez az egész kapcsolat. Neki van 2 lánya. A nagyobbik 10 éves a kissebbik 6, a volt neje 3 éve meghalt. A gyerekek vele laknak, sokszor vannak a párom szüleinél. Az hagyján, hogy az szülei és a családja nem szeretnek. Nem mondják, de hát lehet látni és érezni. A lakásba igazából minden ugyan úgy van ahogy a neje hagyta. De komolyan egy pólót nem tudok ott hagyni mert a székrenybe benne vannak a ruhái. A gyerekek állandóan az apjukon lógnak. Komolyan ha nem a párom szüleinél vannak, akkor 2 mondatot nem tudunk váltani. A párom még nem szól rájuk, hogy maradjanak már csöndbe mert beszélhetnénk, vagy hogy mondjuk egész nap a mese megy és azt kell hallgatni. Nyáron mondtam, hogy olyan jó lenne elmenni egy pár napra kikapcsolódni, pihenni. Mondta, hogy jó fogalaljam le a szállást és menjünk. Lefoglaltam minden jó. Majd hát jól össze veszett velem, hogy hogy gondoltam hogy ő elmegy nyaralni 5 napra a gyerekei nélkül. Amúgy jó a kapcsolatunk, megvagyunk de hát ez így iszonyatosan nehéz. A gyerekei állnak az első 10 helyen aztán max utána én. Mindig a nejét kell nézni, mindig valaki felhozza. A nagyobbik gyerek néha már mintha direkt csinálná, hogy nézi a telefonon a régi képeket és mutatja az apjának a közös képeket, hogy nézd apa milyen jó volt itt anyával és, hogy szeretettel egymást.
Már néha próbáltam óvatosan felhozni, hogy ezek nekem rosszul esnek. Én vagyok a párja, engem szeret és ne a múltba éljenek már ennyire.
Neki mindig is a gyerekei lesznek az elsok, de igy van ez, ha gyerekes pasival/novel kezd az ember.
Es valoszinuleg meg a felesege halalan se lepett tul, azert is van meg ugyanugy minden.
Szerintem el kene engedned ezt a dolgot, nem kell ez neked.
Abban viszont semmi rosszat nem latok, hogy a gyerek nezegeti a regi kepeket. Ne haragudj, de az anyja halt meg! Ez borzasztoan nehez felnottkent is, de gyerekkent meg rosszabb!
"Én vagyok a párja, engem szeret és ne a múltba éljenek már ennyire."
Bocs, de nagy tévedésben vagy. Nem szeret.
Szakíts!
Nyilván való h ez a kapcsolat nem neked való.
Te ne kezdj többet olyan pasival akinek van gyereke.
Engedjétek el egymást
Haha, kerdezo, ezt beszoptad, mert kiirtad asszonysutyorgoba is.
Ott mar vegkepp neked fognak menni ugymond, kar volt :D
Szerintem itt meg normalis valaszokat kaptal, de ott nem fogsz nagyon. Inkabb torold onnan, ha nem akarsz utana a sarokban sirni a jogos vagy nem jogos kritikak matt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!