Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig kellene ezt hagynom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kellene ezt hagynom? Vagy el kellene már engednem?

Figyelt kérdés

Nagyjából 6 hónapja vagyunk együtt a párommal, de nem egy egyszerű ez az egész kapcsolat. Neki van 2 lánya. A nagyobbik 10 éves a kissebbik 6, a volt neje 3 éve meghalt. A gyerekek vele laknak, sokszor vannak a párom szüleinél. Az hagyján, hogy az szülei és a családja nem szeretnek. Nem mondják, de hát lehet látni és érezni. A lakásba igazából minden ugyan úgy van ahogy a neje hagyta. De komolyan egy pólót nem tudok ott hagyni mert a székrenybe benne vannak a ruhái. A gyerekek állandóan az apjukon lógnak. Komolyan ha nem a párom szüleinél vannak, akkor 2 mondatot nem tudunk váltani. A párom még nem szól rájuk, hogy maradjanak már csöndbe mert beszélhetnénk, vagy hogy mondjuk egész nap a mese megy és azt kell hallgatni. Nyáron mondtam, hogy olyan jó lenne elmenni egy pár napra kikapcsolódni, pihenni. Mondta, hogy jó fogalaljam le a szállást és menjünk. Lefoglaltam minden jó. Majd hát jól össze veszett velem, hogy hogy gondoltam hogy ő elmegy nyaralni 5 napra a gyerekei nélkül. Amúgy jó a kapcsolatunk, megvagyunk de hát ez így iszonyatosan nehéz. A gyerekei állnak az első 10 helyen aztán max utána én. Mindig a nejét kell nézni, mindig valaki felhozza. A nagyobbik gyerek néha már mintha direkt csinálná, hogy nézi a telefonon a régi képeket és mutatja az apjának a közös képeket, hogy nézd apa milyen jó volt itt anyával és, hogy szeretettel egymást.

Már néha próbáltam óvatosan felhozni, hogy ezek nekem rosszul esnek. Én vagyok a párja, engem szeret és ne a múltba éljenek már ennyire.

2022. okt. 17. 13:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Ez a kapcsolat nem neked való.
2022. okt. 17. 13:28
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Hát ez nem fog menni. Nem is tudom, hogy gondoltad, miért mentél bele egy ilyen nehéz szituációba.
2022. okt. 17. 13:35
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Neki mindig is a gyerekei lesznek az elsok, de igy van ez, ha gyerekes pasival/novel kezd az ember.

Es valoszinuleg meg a felesege halalan se lepett tul, azert is van meg ugyanugy minden.

Szerintem el kene engedned ezt a dolgot, nem kell ez neked.

Abban viszont semmi rosszat nem latok, hogy a gyerek nezegeti a regi kepeket. Ne haragudj, de az anyja halt meg! Ez borzasztoan nehez felnottkent is, de gyerekkent meg rosszabb!

2022. okt. 17. 13:36
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Engedd el és keress valakit akinek nincs gyereke, vagy maradj és kínozd magad. Nehéz más gyerekeit elviselni, hát még azt, hogy ők az elsők mindig. Az mondjuk nekem furcsa, hogy 3 éve meghalt a felesége és új kapcsolatra már készen áll a párod, de a halott asszony cuccait még nem volt képes elrakni.... Azért ne már
2022. okt. 17. 13:37
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Ja, üríteni jó vagy, mert a halott feleséggel azt már nem lehet, de másra nem. Mikor ébredsz fel? Ennél minden nő többet érdemel.
2022. okt. 17. 13:43
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

"Én vagyok a párja, engem szeret és ne a múltba éljenek már ennyire."

Bocs, de nagy tévedésben vagy. Nem szeret.

2022. okt. 17. 13:49
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

Szakíts!

Nyilván való h ez a kapcsolat nem neked való.

Te ne kezdj többet olyan pasival akinek van gyereke.

Engedjétek el egymást

2022. okt. 17. 13:51
 8/11 anonim ***** válasza:
31%

Haha, kerdezo, ezt beszoptad, mert kiirtad asszonysutyorgoba is.

Ott mar vegkepp neked fognak menni ugymond, kar volt :D

Szerintem itt meg normalis valaszokat kaptal, de ott nem fogsz nagyon. Inkabb torold onnan, ha nem akarsz utana a sarokban sirni a jogos vagy nem jogos kritikak matt :D

2022. okt. 17. 14:21
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Más se tudna így élni, szerintem teljesen ok hogy nehezen tűröd, hogy nincs magánéletetek és mindenhonnan a volt feleség emléke köszön vissza. Még a szekrényből is. Elég morbid. Én oda se költöztem volna így.
2022. okt. 17. 14:55
 10/11 anonim ***** válasza:
81%
Ês ebben a kapcsolatban mi a jó? Komolyan: a gyerekei vannak az első 10 helyen és 2 mondatot nem tudtok váltani. Kérdező, te mazohista vagy? Ha maradsz, akkor tuti
2022. okt. 17. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!