Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm meglátta az étteremben a régi exét és emiatt kellett elmennünk. Jogosan akadtam ki?
Én meg veled értek egyet kérdező. Jól tetted, hogy szakítottál vele.
Az étterem nyilvános hely, ráadásul jóval nagyobb annál, mint mondjuk egy lakás nappalija. Aki ott nem tud elviselni egy számára valamilyen okból kellemetlen ismerőst, az olyan hiperérzékeny, hogy köszönöm szépen, én nem bajlódnék vele.
Hidd el, sok később kellemetlenségtől megkímélted magad! Aki ebben ilyen érzékeny, az sok másban is az lenne, és majd nem győznél igazodni az aktuális "kerülendő dolgaihoz".
Attól függ, ténylegesen hogy reagált. Alapvetően ha a pasas még bámulta is, akkor érthető, hogy le akart lépni. Ki akar úgy randizni, hogy a fütyikalap exe szuggerálja? Kényelmetlen. Bámulja az édesanyját.
Ha viszont attól a pillanattól, mikor meglátta, úgy drámázott, mint akiben régi érzések kavarognak, amiken még mindig nem tudott túllépni, akkor viszont az jogos, hogy dobtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!