Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leélnéd életedet a mostani barátodal?
Figyelt kérdés
úgyértem már jó páréve vagy hónapja együtt vagytok és mind a ketten úgyan, úgy éreztek egymás íránt te leélnéd vele az életed? :)2008. dec. 23. 16:17
1/16 anonim válasza:
Szerintem simán. Dolgozgatnék aztán egy kis lakást összehoznánk és szépen ellenénk ott. Aztán hozzámennék/hozzámjönne. Utána jöhetnének a picik.
Miért ne?
2/16 anonim válasza:
Igen. Lassan négy éve vagyunk együtt, már együtt lakunk. Elsők voltunk egymásnak. Én 19 éves lány, ő 21 éves fiú egyébként. És mindig tervezgetünk, hogy majd lesz esküvő meg később gyerekek. De most még tanulunk mindketten.
4/16 A kérdező kommentje:
Látom sokan vagytok akik igen is leélnék az életüket mostani barátjukal :D én is leélném mostani barátomal az életem sőt mi is már terveztünk sokmindent. Szinte olyanok vagyunk mintha egymás tükörképe lenénk xD :D Ezt a kérdést azért tettem fel mert kiváncsi vagyok ki van így vele még :)
2008. dec. 23. 16:31
5/16 anonim válasza:
Én is leélném vele az életem. Mi is tervezgettünk, de mielőtt összeházasodnánk, kell diploma, meg munka, biztos alap mindennek. Én 19 vagyok, a párom 20. A kérdező mennyi idős?:)
6/16 anonim válasza:
LE, és le is fogom, ha isten is úgy akarja. Na mi aztán nem vagyunk egymásnak tükörképei, hanem teljesen ellentétei, tűz és víz, és ráadásul bennem egy szemernyi tolerancia sincsen. Mégis működik, már 10 éve.
7/16 anonim válasza:
Hmmm...Leélném vele,mert iszonyatosan tud szeretni!Nem mindig mutatja ki úgy,ahogy én azt szeretném,de egyébként kimerem jelenteni,hogy tökéletes vele!:) Mi is tűz és víz vagyunk,emellett ő nagyon öntörvényű,ami nekem néha gondot jelent:( De tudom,hogy szeret,és én is őt,tehát nagy probléma nincs!:)))
8/16 anonim válasza:
Leélném keresnék munkát kivennénk egy lakást vagy vennénk ha lehet vennénk. Összeházasodnánk és h megvannak a megfelelő körülmények jöhetne két gyerek:) És gyönyörű életünk lenne mint a mesében (de amit a sors hoz):):S
9/16 anonim válasza:
Ilyenkor az emberek 90%-a azt fogja írni, hogy persze, hogy leélné. A rózsaszín köd (:
Viszont én is ezt mondom. Remélem, hogy életünk végéig együtt leszünk. Csak ne lenne a távkapcsolat ilyen nehéz..
10/16 A kérdező kommentje:
Az egyik komment íroja megkérdezte tőlem "A kérdező mennyi idős?:)"
Nos a gondolom sokan vagytok kiváncsiak rá :D 18 vok és abarátom is :D
2008. dec. 24. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!