Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leélnéd életedet a mostani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leélnéd életedet a mostani barátodal?

Figyelt kérdés
úgyértem már jó páréve vagy hónapja együtt vagytok és mind a ketten úgyan, úgy éreztek egymás íránt te leélnéd vele az életed? :)
2008. dec. 23. 16:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán. Dolgozgatnék aztán egy kis lakást összehoznánk és szépen ellenénk ott. Aztán hozzámennék/hozzámjönne. Utána jöhetnének a picik.

Miért ne?

2008. dec. 23. 16:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Lassan négy éve vagyunk együtt, már együtt lakunk. Elsők voltunk egymásnak. Én 19 éves lány, ő 21 éves fiú egyébként. És mindig tervezgetünk, hogy majd lesz esküvő meg később gyerekek. De most még tanulunk mindketten.
2008. dec. 23. 16:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Le.=)
2008. dec. 23. 16:24
 4/16 A kérdező kommentje:
Látom sokan vagytok akik igen is leélnék az életüket mostani barátjukal :D én is leélném mostani barátomal az életem sőt mi is már terveztünk sokmindent. Szinte olyanok vagyunk mintha egymás tükörképe lenénk xD :D Ezt a kérdést azért tettem fel mert kiváncsi vagyok ki van így vele még :)
2008. dec. 23. 16:31
 5/16 anonim ***** válasza:
Én is leélném vele az életem. Mi is tervezgettünk, de mielőtt összeházasodnánk, kell diploma, meg munka, biztos alap mindennek. Én 19 vagyok, a párom 20. A kérdező mennyi idős?:)
2008. dec. 23. 17:44
 6/16 anonim ***** válasza:
LE, és le is fogom, ha isten is úgy akarja. Na mi aztán nem vagyunk egymásnak tükörképei, hanem teljesen ellentétei, tűz és víz, és ráadásul bennem egy szemernyi tolerancia sincsen. Mégis működik, már 10 éve.
2008. dec. 23. 18:28
 7/16 anonim ***** válasza:
Hmmm...Leélném vele,mert iszonyatosan tud szeretni!Nem mindig mutatja ki úgy,ahogy én azt szeretném,de egyébként kimerem jelenteni,hogy tökéletes vele!:) Mi is tűz és víz vagyunk,emellett ő nagyon öntörvényű,ami nekem néha gondot jelent:( De tudom,hogy szeret,és én is őt,tehát nagy probléma nincs!:)))
2008. dec. 23. 19:21
 8/16 anonim ***** válasza:
Leélném keresnék munkát kivennénk egy lakást vagy vennénk ha lehet vennénk. Összeházasodnánk és h megvannak a megfelelő körülmények jöhetne két gyerek:) És gyönyörű életünk lenne mint a mesében (de amit a sors hoz):):S
2008. dec. 23. 21:20
 9/16 anonim ***** válasza:

Ilyenkor az emberek 90%-a azt fogja írni, hogy persze, hogy leélné. A rózsaszín köd (:

Viszont én is ezt mondom. Remélem, hogy életünk végéig együtt leszünk. Csak ne lenne a távkapcsolat ilyen nehéz..

2008. dec. 23. 21:40
 10/16 A kérdező kommentje:

Az egyik komment íroja megkérdezte tőlem "A kérdező mennyi idős?:)"

Nos a gondolom sokan vagytok kiváncsiak rá :D 18 vok és abarátom is :D

2008. dec. 24. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!