Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkepzelheto az elso szerelmeddel leelni az eletedet? Van itt olyan aki az elso bagy szerelmevel van?
En annyira eltudnam kepzelni...mondjuk meg fiatal vagyok, de beletudnek gondolni abba, hogy eletemet Vele eljem le. Az Elsovel:) Megtalaltunk egymasban mindent, es mar tobb mint masfel eve...persze vannak, voltak gondjaink, de hol nincsenek? Minden mukodik, es ha nem akkor megbeszeljuk.
Sokan mondjak, hogy pl a szex-el is lehetnek gondok, de nincsen, az is tokeletes. Nem 16-17 vagyok azert kicsit idosebb:) Van pozotiv vagy negativ tapasztalatotok?
Egyetértek az 1. hozzászólóval,bár egy jól működő kapcsolatot biztos nem rugnék fel,mert valaki azt mondja,hogy az 1.vel ne éld le az életed,mert mimindenből ki fogsz úgy maradni.
Ezt neked kell érezni,de tényleg ritka,aki így él,boldog és nem bánkódik!
Voltunk mar "szakitaskozelben" es akkor csak az futott at a szivemben, hogy "Te hulye vele akartad leelni az eletedet, ne hagyd elmenni" es ket perc mulva mar a karjaiban voltam, es olelt, es kertem, hogy jo szorosan. Neha gondolkodom ezen, de igazabol mindig Nala lyukadok ki:)
Van koztunk valami ami nem hagy elvalasztodni, volt egy 10 nap amikor nem talalkozhattunk, ekkor teljesen egymastol fuggetlenul elkuldetlen leveleket irtunk egymasnak, melyet kovetkezo talalkozaskor atadtunk egymasnak:D
azert arra is rajottunk mar:D sot biztosak vagyunk abban is, hogy nem habostorta az elet:D kaptunk mar hideget-meleget, mindent...s meg biztos fogunk.
De ha szakitanek mert O az elso, mi a garancia, hogy a mmasodik jobb lesz?:P
koszi a valaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!