Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elkepzelheto az elso szerelmed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkepzelheto az elso szerelmeddel leelni az eletedet? Van itt olyan aki az elso bagy szerelmevel van?

Figyelt kérdés

En annyira eltudnam kepzelni...mondjuk meg fiatal vagyok, de beletudnek gondolni abba, hogy eletemet Vele eljem le. Az Elsovel:) Megtalaltunk egymasban mindent, es mar tobb mint masfel eve...persze vannak, voltak gondjaink, de hol nincsenek? Minden mukodik, es ha nem akkor megbeszeljuk.

Sokan mondjak, hogy pl a szex-el is lehetnek gondok, de nincsen, az is tokeletes. Nem 16-17 vagyok azert kicsit idosebb:) Van pozotiv vagy negativ tapasztalatotok?

2009. ápr. 17. 21:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
minél tapasztalatlanabb egy ember annál több dolog érdekli majd az életben. így nem javasolnám neked hogy az első nagy szerelmeddel éld le az életed. erről csak negatív tapasztalatom van a környezetemből. eleinte minden szépnek és jónak látszik,de akkor jönnek a gondok amikor nemis sejtenéd. lehettek mintapár, később mintacsalád...az idilli kép egyszer elmúlik...sajnos ez tény, de az életed a tiéd...azzal éld akivel jónak látod ;) én csak soksikert tudok kivánni hozzá
2009. ápr. 17. 22:04
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az 1. hozzászólóval,bár egy jól működő kapcsolatot biztos nem rugnék fel,mert valaki azt mondja,hogy az 1.vel ne éld le az életed,mert mimindenből ki fogsz úgy maradni.

Ezt neked kell érezni,de tényleg ritka,aki így él,boldog és nem bánkódik!

2009. ápr. 17. 22:09
 3/15 A kérdező kommentje:

Voltunk mar "szakitaskozelben" es akkor csak az futott at a szivemben, hogy "Te hulye vele akartad leelni az eletedet, ne hagyd elmenni" es ket perc mulva mar a karjaiban voltam, es olelt, es kertem, hogy jo szorosan. Neha gondolkodom ezen, de igazabol mindig Nala lyukadok ki:)

Van koztunk valami ami nem hagy elvalasztodni, volt egy 10 nap amikor nem talalkozhattunk, ekkor teljesen egymastol fuggetlenul elkuldetlen leveleket irtunk egymasnak, melyet kovetkezo talalkozaskor atadtunk egymasnak:D

2009. ápr. 17. 22:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek én vagyok az első szerelme...
2009. ápr. 17. 22:15
 5/15 A kérdező kommentje:
:)
2009. ápr. 17. 22:19
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
amint azt már elmondták,nemhinném énsem hogy az első az igazi. lehettek sokáig olyanok hogy csak egymással csak együtt és csak ti ketten,de egy idő után eljön a se veled se nélküled, ami többé kevésbé a nélküledbe fut. azért sok szépet nektek,de lehet pár nap múlva rájössz vagy akár mindketten rájöttök: az élet nem dolcsevita,vannak árnyoldalai is ;)
2009. ápr. 17. 22:23
 7/15 A kérdező kommentje:

azert arra is rajottunk mar:D sot biztosak vagyunk abban is, hogy nem habostorta az elet:D kaptunk mar hideget-meleget, mindent...s meg biztos fogunk.

De ha szakitanek mert O az elso, mi a garancia, hogy a mmasodik jobb lesz?:P

koszi a valaszokat:)

2009. ápr. 17. 22:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim egymásnak első szerelmei voltak. Anya 16 volt, apa 23, amikor összejöttek, 17 éve házasok. Szóval van ilyen...és nem volt megcsalás egyik fél részéről sem. (merem feltételezni, hogy tudnék róla, és érződne is rajtuk a feszültség). Szóval szerintem van ilyen :)
2009. ápr. 17. 22:43
 9/15 anonim ***** válasza:
22:43-as vagyok, picit értelmetlen lett a szövegem, csak már este van:D A lényeg érthető.
2009. ápr. 17. 22:43
 10/15 A kérdező kommentje:
:) jo hallani:)
2009. ápr. 17. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!