Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elkepzelheto az elso szerelmed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkepzelheto az elso szerelmeddel leelni az eletedet? Van itt olyan aki az elso bagy szerelmevel van?

Figyelt kérdés

En annyira eltudnam kepzelni...mondjuk meg fiatal vagyok, de beletudnek gondolni abba, hogy eletemet Vele eljem le. Az Elsovel:) Megtalaltunk egymasban mindent, es mar tobb mint masfel eve...persze vannak, voltak gondjaink, de hol nincsenek? Minden mukodik, es ha nem akkor megbeszeljuk.

Sokan mondjak, hogy pl a szex-el is lehetnek gondok, de nincsen, az is tokeletes. Nem 16-17 vagyok azert kicsit idosebb:) Van pozotiv vagy negativ tapasztalatotok?

2009. ápr. 17. 21:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
semmi gond, megertem:)
2009. ápr. 17. 22:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is az első szerelmemmel vagyok. Nálunk is minden tökéletes, nagyon boldogok vagyunk, immár öt éve. Van egy féléves kisfiunk is, ami általában nagy megpróbáltatás szokott lenni egy kapcsolatban, de egyszerűen tökéletes férj és apa. Többet nem is kívánhatnék.
2009. ápr. 18. 09:13
 13/15 anonim ***** válasza:
én az ELSŐ szerelmemmel élek már 4 éve, és idén férjhez is megyek hozzá.. :) anno anyum is, nagymamáim is mind az ELSŐ szerelmükhöz mentek férjhez, és azóta is immár 25, meg 50 éve élnek boldog házasságban. :)
2009. ápr. 18. 15:08
 14/15 anonim ***** válasza:
15 vagyok és én is első szerelmemmel vagyok együtt több mint 1 éve, és nem is vágyom másra.22 éves és volt már elöttem pár barátnője de leragadt nálam ^^(de lehet csak azért mert nem tudom milyen a más :D)
2009. ápr. 19. 13:32
 15/15 A kérdező kommentje:
:)
2009. ápr. 19. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!