Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen konfliktusok jelentkezh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen konfliktusok jelentkezhetnek, ha valakinek a párja egyke/sok testvére van/testvére van?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, senki sincs elrontva.

Egykeként felhívták rá a figyelmemet, hogy néha érzéketlen vagyok és másképpen állok az osztozkodáshoz.

Viszont amikor olyan párom volt, akinek sok testvére volt, mindent centire, másodpercre pontosan kellett egyenlõen elosztani és sokszor rivalizált velem

2022. okt. 11. 11:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Hu hallod.kerek a föld.

Amirol nem tudsz attol az még létezik.

2022. okt. 11. 14:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, a "kerek" (mármint térbeli geoid) földre rengeteg tudományos bizonyíték van, nem csak egyszemélyes blogok meg workshopok.

2022. okt. 11. 14:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vastagon a nevelésen múlik minden meg azon, hogyan szocializálták az adott gyerek(ek)et. Nem lesz automatikusan önző az, aki egyke - egy csomó egyke ismerősöm van, akit már kicsi korában megtanítottak az osztozkodásra és nagyon bőkezű felnőttként, meg olyan is, akinek van tesója, de elkényeztették.
2022. okt. 11. 15:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Milyen konfliktusnak kéne lennie? Én egyke vagyok, férjemnek négy testvére van. Nincs ebből probléma, egyikünk sem önző. Nem ezen múlik.

Soha nem érettem amúgy, hogy miért az egykékre mondják, hogy önzőek. Mivel soha nem kellett féltenem semmimet (pl édesség), ezért mindig szívesen is adtam másoknak.

2022. okt. 12. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!