Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarna ha párod ezt válaszolja?
Nem kell feminista kérdést csinálni belőle, meg nem kell a csináld meg magad válasz.
Egyáltalán nem várom el tőle h mindig ő csinálja DE azt se akarom h állandóan az én dolgom legyen és csak nekem jusson eszembe.
Rákérdeztem h mikor akar ágyneműt húzni mert kellene már. Erre rávágta h majd ha lehúzod!
Vagy van egy kiskert és tegnap megcsináltam mert gázul nézett ki,hetek óta. Neki lett volna ideje h megcsinálja nekem zsúfolt heteim voltak. Erre nyugiba tvzett tegnap, nem az h nekiállt volna megcsinálni v legalább kijott volna segíteni..ha már ő nem állt neki..
Mikor bejottem szóltam neki h milyen jó h vki tud tvzni..erre ravagta megcsináltad, nem?? Mondom kénytelen voltam ha már te eddig nem álltál neki..

Ha nem tetszik, hogy te szólsz érte, megcsinálhatod, akkor szakíts vele. Ha meg szereted meg etc, akkor ez van. Magad uram, ha szolgád nincs.
Erre nincs jó válasz. Mert ez már egy tünet és a probléma egyben.

Semennyire, tudom kivel költözöm össze. Akit zavar, az csinálja meg, az ágyhúzást, és a kiskertet is. Amennyiben neked ez probléma, akkor alkossatok rá szabályokat közösen.
Az, hogy szerinted mit kellene tennie, az lehet köszönő viszonyban sincs azzal, amit szerinte kellene, erre való a kommunikáció!

4-es Ezzel mi a gond?
Téged zavar, oldd meg, ha nem vele akkor egyedül. Ha meg nem felel meg a helyzet, akkor szakíts. Rosszul érzed magad, semmitől sem változik, nem kell benne lenni, ez nem bonyolult, nem ér meg 100 vitát, és néma sértődést sem, mérgezve 2 embert.

Valószínűleg az az oka, hogy
1. Ő két helyen dolgozik, te egész nap otthon vagy. Ő fáradt, neked több időd és energiád van.
2. Ő nálad csak lakótárs, de inkább az se. Ugyanis rengetegszer tudasígottad, hogy ott neki semmije sincs. A te ágyneműd, a te kiskerted, neki köze nincs hozzá: csináld meg te.
3. Mindegy, hogy mit csinál, egyből a hibát keresed benne és kötekszel meg leb@szod. Ebben az esetben sokkal kényelmesebb úgy bezsebelni a napi adag leb@szást, hogy tévézett, mint úgy, hogy még meg is dolgozzon érte. Köszönetre, elismerésre vagy dicséretre úgyse számíthat. Akkor minek fáradjon?
4. Még mindig csak vendég nálad. Egy csajod, az épp aktuális megunt barátnő. Nem lesz belőle sose feleség, sose lesz családtag. Nem motivàlja semmi. Nem a közös otthont szépitgeti. Minek erőlködjön? Te se teszed meg, amit ő akar (gyerek és esküvő), ő se, amit te akarsz.
5. Évek óta csak mocskolod, napi szintű a veszekedés. Lehúzod érzelmileg és anyagilag. Szex meg két éve nincs. De szerintem már inkább három. Csodálod, hogy hisztis meg depressziós?
Kihagytam valamit, takarítós fiú?
A te helyedben egyáltalán nem csodálkoznék, hogy így viselkedik a csajom. Maximum azon álmélkodnék, hogy még nem lépett le.

Én is hasonlóan reagálnék. Ha nem tetszik csináld meg.
Én pontosan tudom mi a dolgom itthon, de úgy és akkor csinálom ahogy akarom.
Amúgy mennyivel máshogy hangzott volna: Szívem! Én megyek ki a kertbe rendbe tenni, te addig kicserélnéd az ágyneműt?
Vagy. Meg szoktam kérdezni mára mi a terv. Elmondja. Én is. Megbeszéljük mi a fontosabb.
Rosszul kommunikáltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!