Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válaszoljak neki?

Figyelt kérdés
A barátom kb. két hétig teljesen ignorált miután összevesztünk valamin, 10 nap múlva írtam neki egy üzenetet, hogy legalább szóljon ha nem akar már velem lenni de ne tűnjön el, mert azt nem érzem fairnek. Erre két nappal később válaszolt, hogy nem tűnt el, csak egyedül akart lenni. Erre nem tudtam, mit mondjak. Tegnap írt megint, hogy kiadtak egy játékot amit vártam. Nem tudom, ezzel azt akarja-e érzékeltetni, hogy szeretne megint beszélni velem, de kicsit félek reagálni rá, mert korábban mindig azt mondta, hogy nem vagyok elég önálló stb., és nem akarom, hogy úgy tűnjön hogy egyből ugrok ha mond valamit. Egy közös ismerősünknek azt mondta, hogy meg akarja velem beszélni a dolgokat, de hogy jó egyedül lenni egy kicsit és hogy nem akar most konfliktusokkal foglalkozni. De én nem is igazán tudom, hogy kezeljem ezt. Én sem veszekedni akarok vele. Egyébként nagyon szeretem, de az elmúlt két hétben nem éreztem rosszul magam, és bár szeretnék vele maradni de nem tudom, hogy jó döntés lenne-e.

2021. ápr. 3. 14:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%
szép is a gyerekszerelem. ne aggódj majd elmúlik :D
2021. ápr. 3. 14:16
 2/23 anonim ***** válasza:
95%

Elsőkörben ez a kapcsolat teljesen működésképtelen, ha a konfliktushelyzeteket úgy oldjátok meg, hogy ő 10 napra eltűnik, te meg vársz. Ez nem felnőtt kapcsolat.

Ezen felül a játszmázás ("nem akarom, hogy úgy tűnjön hogy egyből ugrok") is óvodás szint.

Két felnőtt ember úgy old meg egy problémát, hogy leülnek, megbeszélik és ha kell, kompromisszumot kötnek az adott szituáció kapcsán. Legalábbis nálunk (4 éves kapcsolat, együtt élünk), ez van. Biztos vagyok benne, hogy ha ilyen eltűnéses dolgokat csinálna, szétmennénk.

Én értem, hogy kell néha az egyedüllét, mi még itthon is néha elvonulunk 1-1 délutánra a másik szobába, ha mondjuk sok volt az összezártság, hisz mindketten itthonról dolgozunk és nem járunk nagyon sehova most. A szabad tér jó dolog, kell is kapcsolatban, de nem 10 napig.

Nem tudom mióta vagytok együtt, hány évesek vagytok, de ez hosszútávon biztos, hogy nem fog működni és hiába idegenként írom ezt, nem nehéz megjósolni a szakítást nálatok.

22N

2021. ápr. 3. 14:19
 3/23 A kérdező kommentje:
Nem játszmázni akarok, de mivel már két éve vele vagyok, rájöttem, hogy ő tényleg utálja a konfliktusukat, és bár nem a legjobb megoldás, de szereti úgy kezelni, hogy kivonja magát belőle. Ez a mostani helyzet extrémebb, mint ami eddig volt, de tudom, hogy ez segít neki. Meg nekem is segít, hogy átgondolhatom a dolgokat. És nem akarom, hogy azt érezze, hogy amint ír rögtön válaszolok és megrpóbálom kérdőre vonni vagy valami. Persze én szívesebben megbeszélném a dolgokat, és végül ő is rá szokta magát venni, arra viszont rájöttem, hogy erőltetni teljesen felesleges.
2021. ápr. 3. 14:24
 4/23 anonim ***** válasza:
96%
Hány évesek vagytok? Ha elkezdesz játszmázni, nem mész vele semmire. Komolyan ez kell? Mert ő a jövőben is ezt fogja tenni, ha konfliktus lesz.
2021. ápr. 3. 14:28
 5/23 A kérdező kommentje:
Én 23, ő 34. Azt tudom, hogy ő biztosan nem fog megváltozni. Én próbálok kompromisszumra jutni, de általában én adok fel dolgokat miatta. Persze általában annyira nem zavar, mert mindig elég nyitott volt azzal kapcsolatban, hogy ő ilyen. Csak azt nem tudom, hogy hogy kezeljem ezt a helyzetet. Igazából szívesebben beszélnék vele úgy, mintha nem történt volna semmi, mert a barátaimmal már annyit beszélgettem erről, hogy igazából nincs már igényem arra, hogy vele is megbeszéljem, igaz átgondoltam sok mindent ez alatt az idő alatt ami szerintem pozitív és erről szívesen beszélnék vele, de annyira nem fontos.
2021. ápr. 3. 14:32
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne cseszd el a fiatalságod egy ilyen emberre. Ő nyilván nem fog veled még szakítani, mert tök jól jön neki, hogy így bánik valakivel, az meg hagyja. Nem kezel egyenrangú félként. Az egész úgy szar, ahogy van, állj a sarkadra és szállj ki ebből.
2021. ápr. 3. 14:41
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
ilyenkor elgondolkodom h emberek miért kötik korhoz a párkeresést.
2021. ápr. 3. 14:43
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kapcsolat teljesen életképtelen, már ne is haragudj.

Egy 34 éves férfi eltűnik tíz napra, és te attól félsz, nehogy ne bizonyulj elég toleránsnak? Az a férfi, aki 34 éves korában ilyen JÁTSZMÁKAT enged meg magának (és téged is erre késztet!!!!), az

- pontosan tudja, bármit megtehet veled;

- semmibe vesz téged - de legalábbis nem hiányzol neki egy kicsit sem;

- egyelőre még nem érett tartós kapcsolatra;

- GYEREK.

Miért nem mondod meg neki, hogy NEKED ez így nem jó? Miért kell, hogy huszadrangúnak érezd magad egy kapcsolatban? Most mégis mit vársz, mire számítasz? Hogy egyszercsak feltűnik, azt mondja, nagyon hiányoztál, kicsim, költözzünk össze és csináljunk gyerekeket? Komolyan azt gondolod, hogy ez a pasas BÁRMIBEN támogatna téged, vagy érez irántad csak egy kis gyengédséget is?

Az alatt a 10 nap alatt bármi történhetett volna veled, és ő nem tud róla.

Bármit csinálhatott ő, és te nem tudsz róla.

10 napig lógtál a levegőben, és rágtad magad.

Szerintem kegyetlenség így bánni egy nővel.

Rettentően leértékeled magad, ha azt hiszed, szükséged van egy ilyen kapcsolatra.

2021. ápr. 3. 15:05
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Aki szerint az a jó konfliktusmegoldás, hogy 10 napig tojik a másikra, az nem érett, önálló, felnőtt ember. Én a helyedben nyugodtan úgy venném, hogy akkor ezennel szakítottunk. Nőjön fel előbb, aztán játszon kapcsolatosdit. Igazából mindkettőtöknek szól ez valahol.
2021. ápr. 3. 15:36
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Jázus most látom, a pali 34 éves :DDDDDDD ez a csávó sose fog felnőni. Aki 34 évesen így oldja meg a dolgait, az semmi komolyabb dolgot nem fog tudni az életben megoldani. Lenne gyereketek, konfliktus van, otthagyna hetekre egyedül a gyerekkel? :DDDD próbáld meg így végiggondolni, hogy te komolyan ilyenre akarod az időd pocsékolni? Ez a csávó zsákutca.
2021. ápr. 3. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!