Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válaszoljak neki?
Elsőkörben ez a kapcsolat teljesen működésképtelen, ha a konfliktushelyzeteket úgy oldjátok meg, hogy ő 10 napra eltűnik, te meg vársz. Ez nem felnőtt kapcsolat.
Ezen felül a játszmázás ("nem akarom, hogy úgy tűnjön hogy egyből ugrok") is óvodás szint.
Két felnőtt ember úgy old meg egy problémát, hogy leülnek, megbeszélik és ha kell, kompromisszumot kötnek az adott szituáció kapcsán. Legalábbis nálunk (4 éves kapcsolat, együtt élünk), ez van. Biztos vagyok benne, hogy ha ilyen eltűnéses dolgokat csinálna, szétmennénk.
Én értem, hogy kell néha az egyedüllét, mi még itthon is néha elvonulunk 1-1 délutánra a másik szobába, ha mondjuk sok volt az összezártság, hisz mindketten itthonról dolgozunk és nem járunk nagyon sehova most. A szabad tér jó dolog, kell is kapcsolatban, de nem 10 napig.
Nem tudom mióta vagytok együtt, hány évesek vagytok, de ez hosszútávon biztos, hogy nem fog működni és hiába idegenként írom ezt, nem nehéz megjósolni a szakítást nálatok.
22N
Ez a kapcsolat teljesen életképtelen, már ne is haragudj.
Egy 34 éves férfi eltűnik tíz napra, és te attól félsz, nehogy ne bizonyulj elég toleránsnak? Az a férfi, aki 34 éves korában ilyen JÁTSZMÁKAT enged meg magának (és téged is erre késztet!!!!), az
- pontosan tudja, bármit megtehet veled;
- semmibe vesz téged - de legalábbis nem hiányzol neki egy kicsit sem;
- egyelőre még nem érett tartós kapcsolatra;
- GYEREK.
Miért nem mondod meg neki, hogy NEKED ez így nem jó? Miért kell, hogy huszadrangúnak érezd magad egy kapcsolatban? Most mégis mit vársz, mire számítasz? Hogy egyszercsak feltűnik, azt mondja, nagyon hiányoztál, kicsim, költözzünk össze és csináljunk gyerekeket? Komolyan azt gondolod, hogy ez a pasas BÁRMIBEN támogatna téged, vagy érez irántad csak egy kis gyengédséget is?
Az alatt a 10 nap alatt bármi történhetett volna veled, és ő nem tud róla.
Bármit csinálhatott ő, és te nem tudsz róla.
10 napig lógtál a levegőben, és rágtad magad.
Szerintem kegyetlenség így bánni egy nővel.
Rettentően leértékeled magad, ha azt hiszed, szükséged van egy ilyen kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!