Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek errol a helyzetről? A már barátnődet romantikus randira akarod hivni, ő meg azt válaszolja: -Nem érsz rá.
Mi a véleményetek arrol a helyzetről,ha a már barátnődet romantikus randira akarod hivni, ő meg azt válaszolja:
-Nem érsz rá.
oké de akkor mondja ki hogy ő nem ér rá, s ne a nevemben keresse a kifogásokat.
Egyes: volt már ilyen nőm több is aki ilyen vagy hasonlo kifogásokat gyártott a nevemben. Kezdőként még nekiálltam bizonygatni hogy ráérek, de aztán megtanultam, mi az, hogy nő.
"Egyes: volt már ilyen nőm több is aki ilyen vagy hasonlo kifogásokat gyártott a nevemben. Kezdőként még nekiálltam bizonygatni hogy ráérek, de aztán megtanultam, mi az, hogy nő."
:DDD Akkor mi a kérdés? Már megszokhattuk hogy a nőknek mindig igazuk van és ők nem lehetnek hibásak, ezért jól rád kennek mindent. Mégis mit képzelsz, hogy ő nem ér rá??? Te nem érsz rá! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!