Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről a helyzetről?
Ez most hosszú lesz, úgyhogy előre elnézést.
Január környékén szakítottunk a barátnőmmel 2,5 év után. Aztán teltek a hetek hónapok. Ő össze akart jönni egy fiúval, a fiú is elhitette vele hogy kapcsolatot akar, találkozgattak, aztán egy idő után lefeküdtek, azóta a srác nem kereste. Aztán voltam egy buliban ahol a lány is ott volt és a végére tök jól elbeszélgettünk és egy öleléssel búcsúztunk el egymástól. Mondta hogy nagyon jól esett neki. Aztán másnap lefeküdt egy számára közömbös sráccal és utána pár napra meg írt nekem, mert azt hitte bunkó volt velem a buliban és bocsánatot akart kérni, elbeszélgettünk stb. Akkor még nem tudtam ezeket a dolgokat. Össze akart újra jönni velem, aztán mikor elmesélte az első srácot, nagyon össze vesztünk, nagyon csúnyákat mondtuk egymásra. Utána megtudtam egy másik valakitől a második srácot is.
Eljöttem nyaralni, kiraktam egy storyt és rámírt hogy érezzük jól magunkat. (Merthogy mikor a szállás le lett foglalva akkor még úgy volt hogy ő is jön, és ez jutott eszébe hogy ő is itt lehetne) megint elkezdtünk beszélgetni. Megalázkodott, sajnálja és megbánta amiket tett, azt mondta ha tudná akkor semmissé tenné mindkettőt. Nem tud engem elfelejteni, szeret engem és hiányzok neki, mitsem érdekelve hogy elhordtam mindenféle ku*vának. Aztán most beszélgetünk, és megbeszéltünk egy találkozót. Fél hogy én ezek miatt nem akarom újra kezdeni.
Mindkét srácot ismerem látásból. Tehát a kérdésem a következő: Ti belemennétek újra, tudván hogy mik történtek a szakítás óta? Én sem tudtam még elfelejteni őt. Talán még mindig szeretem és hiányzik. Kérlek titeket hogy értelmes válaszokat és ne lecseszéseket írjatok. Köszönöm.
22/F
18/L
igen.
igen mert 2.5 hó alatt biztos megszűnt a bő nyálas cida, mint kezdetben. Igen, mert új lapot kezdetek ahol ő könyörög neked, így várható a hála kifejezése a bő nyálas cidáztatás, ha szerencséd van egy hónapig azzal ébreszt. Miért dobnád ezt el magadtól, gondolkozz stabil vagy teso bástya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!