Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az adott helyzetről?
Én 20 éves nő vagyok, a párom pedig 39 éves. A korkülönbséggel nincs is bajom, mivel mindig is az idősebbek vonzottak. Na akkor lényegretörő leszek!
2 elég erős személyiségről van itt szó(én skorpió jegyű, ő pedig bika). Egy darabig nem is volt gond azzal, hogy elmentem bulizni, viszont az utóbbi 1-2 hétben szemet szúrt ez neki, hogy miért járok el minden héten szórakozni a barátőimmel. Aztán szépen megmondtam neki a véleményemet magamhoz méltóan, hogy nem mondhatja meg nekem, hogy mit csinaljak, meg hogy a barátaimat meg ne próbálja elmarni tőlem, aztán erre meg olyanokat vágott a fejemhez, hogy már nem szeretem igazán, hogy ilyeneket mondok neki. Szeretem is őt nagyon meg elég erősen vonzódom hozzá, csak kezdem azt érezni, hogy birtokolni akar ebből kifolyólag, és elgondolkoztam azon, hogyha most ez volt, akkor mi lesz így később. Voltatok hasonló helyzetben? Én közöltem vele, hogyha ezen nem változtat, akkor ott fogom hagyni, mert azzal csak engem sért, ha érzékelteti a bizalmatlanságot.
Hisz nem is szereted...
Dugni jó vele, aztán ennyi. Látni az írásodon hogy ez van ő meg érzi ezt.
Kompromisszum.
Elarulok egy titkot neked. Egy fiu sem foglya jo szemmel nezni neked, hogy bulizgatsz. Errol ne is almodj, hogy majd jon egy ujabb 40-es feher lovon, vagy egy Audi a8-assal, hozzakoltozol, eljarsz az egyetemre, vagy munkaba es minden hetvegen irany a buli.
Neked nem kellene meg komoly kapcsolat. Abszolut nem. Ez az en szereny meglatasom.
érzéseim*
2es válaszoló: Most miért ne járhatna nekem ennyi? Az jobb ha a 4 fal között ülök otthon? Meg egy ilyen napot igenis megérdemlek szerintem!
Kell neki a bulika más pasikkal rázni.
Ez jár neki! :D
Belém ne kössél már. 😀
Egy szóval nem írtam, hogy nem érdemled meg. Csak azt írtam, hogy a legtöbb férfi nem nézi ezt jó szemmel. De miért is nézne.
Fordítsd meg a helyzetet.
Szóval a pasid megy minden hétvégén bulizni, ha ezt téged nem zavar, akkor az azt jelenti, hogy neked ennél szabadabb kapcsolat kell, kevesebb érzelemmel, mert ha több az érzelem akkor az a kapcsolat már erősebb szövésűbb, kötöttebb. Ahol a felek inkább egymással mennek, mint egyedül a barátokkal. Megértem, hogy nem akarod magaddal vinni mert idősebb, gondolom ő sem akar menni fiatalok közé 40 évesen. Meg hát a barátok, stb. De egy kapcsolat ezzel jár.
Sok probléma van az ekkora korkülönbséggel rendelkező kapcsolatokkal. Mert van mikor a férfi a fiatal friss húst látja, mint szegény Szméagol mikor a nyuszikra néz, a fiatal nyuszi meg a védelmezőt, a biztost, a tudást, a tapasztalatot.....meg a tököm tudja mit lát az idősebben. És amikor ezek a különbségek ütköznek, akkor jön az, hogy.....pl ez amit kiírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!