Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha barátom nem akar lefeküdni velem és emiatt összevesztünk?
1. kérj töle bocsánatot, h miket montál rá
2.mond meg neki h neked fontos a szex mert igy is kitudjátok mutatni az egymást iránti érzelmeteket.
3.probálj vele több dolgot megértetni h pl a mai világban nincsen sok ilyen ember meg stb aki ezt csinálja.
4.kérd meg h mondja el h miért nem akar veled, mert nem hinném h csak az miatt nem vagy ha igen akkor sajnállak, meg talán kérdezz rá h nem kiván. meg stb..
tudj meg minnél több dolgot h miért nem akarja miért zavarja beszéljétek meg sztem az lenne a legjobb
az meg h külömböztök az nem baj nekem is volt egt ugyan ilyen kapcsin h totálisan másik voltunk ugy mint ti..meg stb..nekem is volt ilyen bajom h nem akart semmit mert ugy tartotta a vallása..meg stb..
ha akarod tudni h mi lett a vége irj privibe.
szia
Ha igazán szereted, akkor nem próbálod meg megtörni. Ha ennyire komolyan veszi a vallását, akkor ha véletlen elveszti a fejét és lefekszik Veled, akkor rettentő nagy törést fogsz okozni a lelkében. Ő valószínűleg jó kapcsolatot ápol Istennel, így tartózkodik a házasság előtti szextől is....
Bár én lány vagyok, de hasonló cipőben jártam anno, mivel én sem szexeltem az esküvőm előtt. A mostani férjem viszont nem volt olyan vallású mint én és több kapcsolaton volt túl...
Én annyit kértem tőle, hogy ismerje meg a vallásom, tudja azt, hogy miben hiszek, mit, miért teszek...
Már lassan 10 éve vagyunk házasok és őszintén szólva a mai fejemmel nem mennék bele a kapcsolatunkba. Minden jó, minden szép, de időközben már gyerekünk is született és rengeteg olyan pont van, amiben ütközünk... Ő elvileg szerelmes, örül, hogy összeházasodtunk stb... De én nem tudok megbeszélni olyan dolgokat, ami nekem fontos, vannak olyan dolgok, amiket ő tart, én nem pl. bizonyos ünnepek és már nem csak magamért tartozok felelősséggel, hanem a gyerekemért is, így bizonyos dolgok még jobban tudnak bántani...
Szóval ha tényleg szereted, akkor gondolt át, hogy mit szeretsz benne, tudd meg, hogy ő miben hisz, neki mi az értékrendje és miért... Ha fel tudod vállalni, akkor maradj vele, ha nem, akkor keress hasonló beállítottságú fiút, mint Te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!