Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexmegvonással büntetéssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexmegvonással büntetéssel mit akar elérni a feleségem? Nem fél, hogy otthagyom?

Figyelt kérdés

Gyerek születése óta büntet szexmegvonással, 2 éves a kicsi. A büntetés oka, hogy én nem segítek eleget. Független emberek szerint is eleget segítek, sőt, de ő ezt a fejébe vette. Terhesség alatt is minden vizsgálaton ott voltam, stb. Most is éjjel-nappal segítek mindenben. Pelenkázok, etetek, fürdetek, altatok, sétáltatok, játszok, bölcsibe viszek-hozok minden nap. Nem tudom mit akar ezzel a megvonással elérni, de tele pofával kiabálja, hogy én nem érhetek hozzá amíg nem változom meg és nem leszek családapa. Amikor kérdezem mi a családapa, akkor a válasz az, hogy egy olyan ember, aki magával már nem foglalkozik, hanem csak a gyerekkel, családdal. Bűneim szerinte: havi 1 fodrász, napi reggeli borotválkozás, heti 1 otthoni edzés 1 órában, evéskor magamnak külön párolt zöldség készítése, hogy ne hízzak el, igényes öltözködés. Szerinte egy apuka ne úgy járjon keljen a gyerekkel mint aki randira megy, hanem csak kapjon fel egy kinyúlt melegítőfelsőt és nadrágot. Ezek szerinte önző dolgok és én önző ember vagyok, nem családapa. Ilyen értelemben ő nagyon is családanya, mert 2 naponta zuhanyzik (!), régen ez napi 2 volt, hetente talán egyszer hajat mos, régen magassarkúban, szép ruhákban járt, most edzőcipő, melegítő a sláger bárhova. Fodrászhoz évi 1x megy el kb.

Nem fél az ilyen nő, hogy meg lesz csalva? Nem vagyok olyan, de magát adja a dolog. Egyenes út vezet kb oda. Ha igénytelen leszek az lesz a jó? Akkor meg ő csal majd meg … Elég viccesen hangzik, vicces női logika ez. Hallottatok már ilyet?

2022. okt. 9. 18:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%
Itt a gyk-n ha valaki normálisnak tűnik egyből neki esik mindenki. Miért van ez emberek?
2022. okt. 9. 18:36
 12/21 anonim ***** válasza:
67%

Az hogy nem akar szexelni, az nem megvonás, ugyanis a szex az nem jár.(Nem, még házasságban sem)

Élveznéd úgy vele az együttlétet, ha ő ezt csak azért tenné, hogy ne nyavajogj miatta?

Ha nyaggatod, csak rosszabb lesz, talán még meg is utál. Ezt mind tapasztalatból írom. A volt férjem is folyton dugott volna, csak az nem fért a fejébe, hogy viták/veszekedések után rohadtul nem volt kedvem hozzá érni. Ő is ezzel jött, hogy nem félek e attól, hogy megcsal? Mondtam hogy nem, de ha megteszi, repül. Úgy is lett :)

2022. okt. 9. 18:47
 13/21 anonim ***** válasza:
90%

Játszmázás egy komoly kapcsolatban? Régen rossz! Válj el!

(Vagy oldjátok meg, de ne így!)

2022. okt. 9. 18:53
 14/21 anonim ***** válasza:
46%

Már az baj, hogy "segítesz".

Nem segíteni kell, hanem közösen megcsinálni

2022. okt. 9. 18:55
 15/21 anonim ***** válasza:
15%
Hat ha can idod edzeni, furdeni, zoldseget kulon fozni,neki meg nincs, akkor igaza van.
2022. okt. 9. 19:02
 16/21 anonim ***** válasza:
40%
Nem vagy komoly, ha itt kérdezgetsz.
2022. okt. 9. 19:22
 17/21 anonim ***** válasza:
56%
Szétcsalnàm a nőt, velem ezt nem tenné ..
2022. okt. 9. 19:22
 18/21 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes.

Nálunk a férjem valóban nem csinált otthon semmit.

Meló után edzegetett minden nap és ott sipákolt este a fotelban hogy ő milyen jól érzi magát hogy tett valamit az egészségéért.

Főzni soha nem tudott, be pakolni a mosogatógépbe egyszer se, na mindegy tényleg semmit.

Nem értette hogy mitől vagyok fáradt. Nem büntetni akartam szex megvonással. Én éjszakáztam etettem pelenkáztam a lányomat, háztartást vezettem. Emelgettem hajolgattam, most gerincsérvem van, és szeretőm.... Elegem lett.... Egy család csak úgy működhet ha minden tagja kiveszi a ráeső részt, ez ami nekem van soha nem volt normális család, vagy házasság.

2022. okt. 9. 19:25
 19/21 anonim ***** válasza:
76%
Ahol már az egyik fél "bünteti" a másikat, az a kapcsolat már közel menthetetlen. Vagy legalábbis nagyon, de nagyon mélyen van. Ez már azt jelenti, hogy feloldhatatlan, és megoldhatatlan konfliktus van kettőtök között. Itt már sajnos sokat nem lehet tenni.
2022. okt. 10. 11:51
 20/21 anonim ***** válasza:
75%

Ez a "szexmegvonással büntetés" olyan dolog, hogy csak ott van, ahol szr a kapcsolat egyébként is. Ilyenkor a másik fél nem szeret szexelni a párjával, örül, ha valamilyen okkal kibújhat alóla. Veled miért nem szeret szexelni a párod?

A feleséged bele van fásulva az anyaszerepbe az alapján, amit írtál. Ő akart gyereket?

2022. okt. 10. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!