Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakul ez ki, vagy hogyan lehet ezt elérni?

Figyelt kérdés

Hogy a barátom lelkileg is mellettem álljon, hogy fájjon neki ha velem rossz történik, hogy ha mások rosszat mondanak rólam rosszul essen neki?

Tehat hogy szeressen vagy ha nem is szeret, de legalabb jóindulattal legyen irántam ?

2022. júl. 4. 15:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Ez egy párkapcsolatban alap dolog.
2022. júl. 4. 15:52
 2/16 anonim ***** válasza:
94%

Azért ezt minden esetben nem lehet elvárni. Például ha esetleg te egy késős ember vagy és emiatt idővel kirúgnak a munkahelyedről akkor azért ne várj buksi simogatást. De természetesen alapnak kéne lennie, hogy a párunk mellett állunk abban az esetben ha neki van igaza.

Ha ez nem történik meg akkor vagy nem szeretnek eléggé vagy nem tud együtt érezni. De szerintem ezt kicsikarni nem lehet, ahogyan a szeretet sem.

2022. júl. 4. 15:55
 3/16 A kérdező kommentje:
De miert nem tud szeretni pont engem? Mert a kapcsolathoz ragaszkodik, de nem érzem, hogy lelki kapocs alakult ki köztunk a masfel ev alatt ...
2022. júl. 4. 15:57
 4/16 A kérdező kommentje:
Sőt mintha néha úgy tűnne, hogy örül, ha károm van. Pedig másokat nagyon tud sajnálni ....más nőket peldaul
2022. júl. 4. 15:59
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos az élet az egy ilyen kegyetlen dolog, hogy közel sem biztos, hogy azt kapod vissza érzelmi tekintetben amit adsz. Tudom, hogy borzalmas megélni, hogy van valaki akit a világon a legjobban szeretsz és ő ezt nem viszonozza, de amint írtam a szeretetet nem lehet kikényszeríteni senkiből vagy ha esetleg sikerül is az nem ugyanaz, mintha szívből adná.
2022. júl. 4. 16:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha 1,5 év alatt ilyen miért vagy vele? Ezek szerint dugni szeret, nem téged.
2022. júl. 4. 16:12
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha mas noket tud sajnalni, akkor nem a lelked, hanem a pinadat szereti.
2022. júl. 4. 16:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Tehát nem empatikus? Ez egy olyan dolog, hogy valakiben több van, van akiben kevesebb. Érzelmi intelligencián múlik, akinek alacsony az kevésbé tud empatikus lenni. Ha azt érzed, hogy nem szeret akkor szakíts vele. Minek tartasz magad mellett valakit, aki nem is akar téged?
2022. júl. 4. 16:21
 9/16 A kérdező kommentje:
Akar engem, csak nem szeret ezek szerint
2022. júl. 4. 16:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az akar teged, azt hogyan tudod definialni? Mibol erzed, hogy akar teged? Mert, ahogy bemondja, hogy akarlak teged Maris, azert a ketto nem ugyanaz.
2022. júl. 4. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!