Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakul ez ki, vagy hogyan lehet ezt elérni?

Figyelt kérdés

Hogy a barátom lelkileg is mellettem álljon, hogy fájjon neki ha velem rossz történik, hogy ha mások rosszat mondanak rólam rosszul essen neki?

Tehat hogy szeressen vagy ha nem is szeret, de legalabb jóindulattal legyen irántam ?

2022. júl. 4. 15:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egyet rajtam lóg. Nem lehet lerázni
2022. júl. 4. 16:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem téged akar. Hanem azt a bűvös háromszöget amit a lábad között viselsz.
2022. júl. 4. 16:32
 13/16 anonim ***** válasza:
95%
Hány éves vagy kérdező? Elolvastam többször is a kérdésed és a válaszaidat. Nagyon meglepődnék, ha 15-16 évesnél idősebb lennél. Nem hiszem, hogy a “ Felnőtt párkapcsolatok” rovathoz illene. Ha neked nem egyértelmű, hogy ez a pasi, csak használ, akkor el kell keserítselek. Sajnos nem viselkedsz felnőttként, infantilis, naiv vagy. A pasi meg csak használgatja a nemiszervedet, és ahogy alkalma nyílik úgy kivág, hogy csak nyekkensz. Nem szeretnélek megbántani, de ideje lenne kinyitni a szemedet. Nemcsak nézni de látni is…
2022. júl. 4. 16:36
 14/16 anonim ***** válasza:
33%
Nem illetek egymáshoz jellemben. Változtass, amíg nem késő.
2022. júl. 4. 17:24
 15/16 anonim ***** válasza:
40%
Kissé olyan, mintha hiányozna belőle az empátia. Vidd el egy önismereti tréningre.
2022. júl. 4. 17:42
 16/16 anonim ***** válasza:
82%

Akarja a pinádat csak téged nem,

Te meg rájössz arra, hogy a szex nem minden.

2022. júl. 5. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!