Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg ennyire undorítóan viselkedtem, hogy ezért szakítani kellett?

Figyelt kérdés

A barátnőm dupla randit akart szervezni, úgy hogy a másik pár egy meleg pár lett volna, akiken látszik, hogy tipikusan melegek, és ebből nem is csinálnak titkot, az utcán is csókolóznak, festik a körmüket, a szemüket, néha magas sarkút is hordanak, nagy karika fülbevaló valamelyiken rúzs is szokott lenni, ráadásul ilyen nőies vinnyogó hangon beszélnek, mintha valamilyen filmből kiszakadt sztriptíz táncosok lennének.

És én mondtam a barátnőmnek, hogy én biztos, hogy nem fogok velük nyilvános helyen megjelenni, szóval engem nyugodtan hagyjon ebből ki, az, hogy Ő mit csinál az engem nem érdekel ezzel kapcsolatban.

Végülis ez egy veszekedésig eszkalálódott, majd az hívott egy taxit és sírva hazament, azóta pedig arra hivatkozva, hogy nem ugyan az az értékrendünk szakított velem.

2022. okt. 6. 17:26
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:

Szóval ekkora baj lenne, hogy nem akarok velük egy asztalhoz ülni, hogy ezért szakítani kell, ez igen, a sok itteni mindent és mindenkit elfogadó tökéletes ember meg úgy csinál, mintha a szüleivel nem ültem volna le ebédelni.

Ahhoz képest, hogy mennyi itt a mindenkit elfogadó emberek aránya, ha valaki rosszul van úgy mentek el mellette, mintha láthatatlan lenne, bezzeg az interneten mindenki is tökéletes :D

2022. okt. 6. 18:21
 22/59 anonim ***** válasza:
77%
21: nem baj, hogy nem akarsz elük egy asztalhoz ülni, de azt el kell fogadnod, hogy a barátnődnek az meg nem egy jó párkapcsolat, amiben a párja nem akar a barátaival vagy ilyen melegekkel egy asztalhoz ülni. Én is szakítottam volna ilyen esetben - mert rohadt nagy közöttünk értékrendben a különbség, és ez máshol is kiütközik. Nekem egy jó párkapcsolat nemcsak a b...sból meg "jól elvagyunk"-ból áll, hanem mélyebb dolgokból is, beszélgetésekből, azonos értékrendből, potenciális együttélésből, esetleg házasság, gyereknevelés... ott sosem veszi ki az ilyen szakadék jól ki magát. De attól még nem kényszerítenélek rá, csak akkor pá-pá, ennyi.
2022. okt. 6. 18:27
 23/59 anonim ***** válasza:
85%

21

Te a melegekkel, a barátnőd pedig veled nem tud közösséget vállalni. Fogadd el.

2022. okt. 6. 18:32
 24/59 A kérdező kommentje:

Azért mert nem akarok wannabe tranfesztitákkal leülni egy asztalhoz?

Nincs bajom a melegekkel, de akik még provokálják is az embereket azzal, hogy férfi létükre magassarkúban járkálnak, meg vinnyogva beszélnek, az már sok.

A meleg az attól meleg, hogy a saját neméhez vonzódik, amivel nincs is baj, de az aki azt se tudja eldönteni, hogy egyáltalán férfi-e vagy lány, azzal miért kéne mutatkoznom?

2022. okt. 6. 18:35
 25/59 anonim ***** válasza:
87%

24

De ki mondta, hogy mutatkoznod kell vele? Nem kell. A barátnődnek sem kell veled...

2022. okt. 6. 18:37
 26/59 anonim ***** válasza:
82%
24: igen, nekem baj lenne, mert én nem utálom a transzvesztitákat meg a szélsőségesen öltözködő melegeket, és nem szívesen lennél együtt olyan emberrel, aki utálja őket. Nem illenénk egymáshoz. Keress olyan nőt, aki ugyanígy gondolkodik.
2022. okt. 6. 18:38
 27/59 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem gázabb lett volna, ha elmész a dupla randira aztán meg beszólsz nekik, bunkó vagy velük. Te megmondtad a barátnődnek, hogy nem tudsz velük azonosulni, nem jönnétek ki jól, ő meg kvázi rad akarta erőltetni a társasagukat.

Tényleg vannak értékrendbeli különbségek, de ez nem baj. Vagy meg tudjátok beszélni, vagy nem, de az semmiképp nem jó ha a szeretet meg a béke jegyében mindenhez aszisztálni kell, amit a párod csinál, ahhoz is amihez nincs kedved. Biztos neki is vannak olyan dolgok amiket nem kedvel és olyan emberek akikkel nem szívesen töltene el időt.

2022. okt. 6. 18:44
 28/59 anonim ***** válasza:
93%

Itt mindkettőtöknek igaza van.

Neked hogy nem szimpatizálsz velük, ezt szíved joga eldönteni a barátnődnek nem kéne erőltetnie, hogy te is kedveld akit ő is.

A barátnődet is megtudom érteni, hogy ő meg olyat akar aki szintén elfogadó az emberekkel.

Hát, nehéz helyzet.

2022. okt. 6. 18:55
 29/59 anonim ***** válasza:
31%
Én is szakítottam volna. Nem szeretem a görcs embereket.
2022. okt. 6. 19:05
 30/59 anonim ***** válasza:
23%

#27!

Miért beszólás vagy bunkóságnak, ha nekik nem tetszik a véleménye?

Ha ők lehetnek büszkék (pride) a hajlamaikra, akkor másnak miért nem lehet erről más véleménye?

Hol van az a nagy elfogadás, ha az övékkel nem megegyező értékrendet kell elfogadni?

2022. okt. 6. 19:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!