Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg ennyire undorítóan viselkedtem, hogy ezért szakítani kellett?

Figyelt kérdés

A barátnőm dupla randit akart szervezni, úgy hogy a másik pár egy meleg pár lett volna, akiken látszik, hogy tipikusan melegek, és ebből nem is csinálnak titkot, az utcán is csókolóznak, festik a körmüket, a szemüket, néha magas sarkút is hordanak, nagy karika fülbevaló valamelyiken rúzs is szokott lenni, ráadásul ilyen nőies vinnyogó hangon beszélnek, mintha valamilyen filmből kiszakadt sztriptíz táncosok lennének.

És én mondtam a barátnőmnek, hogy én biztos, hogy nem fogok velük nyilvános helyen megjelenni, szóval engem nyugodtan hagyjon ebből ki, az, hogy Ő mit csinál az engem nem érdekel ezzel kapcsolatban.

Végülis ez egy veszekedésig eszkalálódott, majd az hívott egy taxit és sírva hazament, azóta pedig arra hivatkozva, hogy nem ugyan az az értékrendünk szakított velem.

2022. okt. 6. 17:26
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
80%
Igen, neki ez fontos, ahogy ő is mondta nem egyezik az értékrendetek.
2022. okt. 6. 17:29
 2/59 A kérdező kommentje:
Hát de ilyen emberekkel ki mutatkozik mégis nyilvánosan? Semmi kedvem ahhoz, hogy beszólogassanak.
2022. okt. 6. 17:33
 3/59 anonim ***** válasza:
74%
Persze, pl. én nagyon szeretem az állatokat és nem lennék olyannal, aki veri kutyáját, a párommal is szakítanék, ha ilyet tenne, mert ez a viselkedés annyira taszítana, hogy egyből meg is utálnám.
2022. okt. 6. 17:34
 4/59 anonim ***** válasza:
42%

Én nem sajnálnám ennyire ezt a csajt. Nem vesztettél vele sokat.

Sőt. Szívességet tett. Én is ugyanezt tettem volna. Nem kell sajnálni, nem a te értékrendeddel van probléma.

2022. okt. 6. 17:36
 5/59 A kérdező kommentje:
Hát de én nem verek senkit, milyen hülye példa ez :D
2022. okt. 6. 17:37
 6/59 anonim ***** válasza:
65%
Attol hogy festik magukat, meg úgy öltözködnek ahogy.. attól még emberileg lehet velük jóban lenni, ez kb olyan mintha valakit azért zárnál ki a társaságból mert kövér.. és az hogy néz már ki, meg megeszi a maradékot amit el vittél volna..
2022. okt. 6. 17:39
 7/59 anonim ***** válasza:
81%
5. Értem, de lényegében ugyanarról van szó... ő elfogadja az embereket ahogy vannak és amilyenek, neki ez fontos, te undorítónak találod őket. Ő meg ettől megutált téged és nem akar már kapcsolatot veled.
2022. okt. 6. 17:39
 8/59 anonim ***** válasza:
83%
Mindenkinek jogában áll megválogatni, hogy kikkel érintkezik: te melegekkel nem akarsz, a volt barátnőd pedig homofóbokkal. Szerintem nincs ezen mit túltárgyalni.
2022. okt. 6. 17:52
 9/59 anonim ***** válasza:
75%
Ez azért NAGGGGGYON-NAGGGGYON eltérő értékrendet mutat. És van sok ember, akit még az ennyire szélsőségesen "meleges" viselkedés nem zavar... engem sem, pl. Ezer típusú embert fel tudnék sorolni, akikkel inkább nem mutatkoznék egy társaságban, mind két ember, akinek az a legnagyob bűne, hogy cicafiúsan öltözködik és affektálva beszél. És az, hogy ezen ennyire besértődtél, hogy szakított a barátnőd, azért mutatja a te értékrendedet... valószínűleg nem a komoly, mély dolgokat keresed a kapcsolatban, hanem a puncit, mert egyéb esetben téged is zavarna ilyen mély ellentét.
2022. okt. 6. 17:57
 10/59 A kérdező kommentje:
Nincs bajom a melegekkel, de az ilyen incselkedő magamutogató melegeket valóban nem szeretem, ahogy az emberek 99%-a sem szeretne ilyenekkel mutatkozni.
2022. okt. 6. 17:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!