Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg ennyire undorítóan viselkedtem, hogy ezért szakítani kellett?
A barátnőm dupla randit akart szervezni, úgy hogy a másik pár egy meleg pár lett volna, akiken látszik, hogy tipikusan melegek, és ebből nem is csinálnak titkot, az utcán is csókolóznak, festik a körmüket, a szemüket, néha magas sarkút is hordanak, nagy karika fülbevaló valamelyiken rúzs is szokott lenni, ráadásul ilyen nőies vinnyogó hangon beszélnek, mintha valamilyen filmből kiszakadt sztriptíz táncosok lennének.
És én mondtam a barátnőmnek, hogy én biztos, hogy nem fogok velük nyilvános helyen megjelenni, szóval engem nyugodtan hagyjon ebből ki, az, hogy Ő mit csinál az engem nem érdekel ezzel kapcsolatban.
Végülis ez egy veszekedésig eszkalálódott, majd az hívott egy taxit és sírva hazament, azóta pedig arra hivatkozva, hogy nem ugyan az az értékrendünk szakított velem.
Arra a kérdésre emlékeztet ,amikor megmondta(D) hogy nem tolerálod a melegeket és azért rakott ki mert nem vagy elfogadó
Primitív provokatív kérdés
Hetero f
14
Valószínűleg a volt barátnő is ugyanezt teszi. ;)
Azért őszintén, akik itt a csajt véditek, ti mutatkoznátok ilyenekkel? >:)
Na, indulhat a jóemberedős, hazudóverseny! >:)
17
Simán, miért ne? Szarok a homofóbok véleményére...
Látom itt mindenki hiperérzékeny a meleg témára :D. Micsoda képmutatás.
Kérdező örülj, hogy megszabadultál tőle. Konkrétan bele akart kényszeríteni egy olyan dologba amit te nem akartál. És itt a kényszerítésen van a hangsúly. Ha nem most mondassz nemet hanem egy hónap múlva akkor egy hónap múlva szakított volna. Az ilyen irányításmániás nőket kerülni kell. Borzalmasan idegesítőek és energiavámpírok is egyben.
Kérdésedre a válasz: nem viselkedtél undorítóan. Megmondtad, hogy neked nincs kedved, ő ezt nem fogadta el és sértődött kölyök módjára szakított. Van ilyen. Nekem sincs bajom a melegekkel (mondjuk az ilyen lmbtq aktivistáknak baltával verném szét a fejét :D), de én sem mentem volna bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!