Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinosan erzem magam a baratom miatt, hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
A baratom 2/10-es, a stilusa katasztrofa, szinte nincs is. Mindennap ugyanabba a cuccba van, kimossa de ujra felhuzza. Nem apolja magat, utalom az arc szorzetet. Ha vegigmegyek vele az utcan szegyenlem. Az ettermekbe extra kinos mert szurcsol es csamcsog. Mondtam neki tegyen valamit ellene de nem erdekli. Csak a szemelyisege miatt vagyok vele, nem vonzodom hozza egyatalan es masok is ugy gondoljak hogy lehetnek egy sokkal jobb csavoval. Meghogy a kulso nem szamit… Tenyleg nem akarok bunko lenni, de..2022. okt. 3. 14:40
11/12 anonim válasza:
Mit kell ehhez megmondani? Szakítok, mert igénytelen vagy. Pont.
12/12 anonim válasza:
Fele ennyiért js zakítottam már. Konkrétan alig tudod elviselni. Ez a legkevesbe jellemzo egy kapcsolatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!