Hánytam a buszon, nagyon kínosan érzem magam. Mit tegyek?
Hacsak nem.bejaros vagy keves az esely ugyanarra a buszsoforre. A soforoknek fix vonalaik vannak altalaban.
Nem irtad miert hanytal. Ha nem voltal reszeg es csak ugy rosszul lettel es elnezest kertel, akkor ennyi. Barkivel elofordulhat.
Innentol kezdve erdemes a busz elso ket soraba ulnod es ha ott ulnek szolni, hogy te neha rosszul vagy, maradhatnal elol, nehogy osszehanyd a buszt.
A zacsko nagyon praktikus legyen ketto. En jartam ugy, hogy az egyik lukas volt:-(. Ha nagyon rosszul vagy szolhatsz a sofornek alljon meg mert hanynod kell. Bar ez esetben lehet otthagy es ket tavolsagi megallo kozott ez eleg kellemetlen. Ha jofej akkor megvarja mig kidobod a tacxsot es visszaszallsz. (Sajnos hivatalosan megallon kivul nem allhatnak meg, igy ez csak videken es jofej soforrel tirtenhet meg.)
Aterzem, hogy kinosan erintett, de ne foglalkozz a sofor roszallo tekintetevel, neki a takaritassal van a baja, nem a hanyasoddal.
En tipikisan hanys utas vagyok. Ezert elore ulok, ha lehet nembusszal megyek, zacsko van nalam es ha kanyargos hegyi utakra lehet szamitani, akkor veszek be daedalonbol egy negyedet. Azert ne egeszet, mert az tenyleg olyan mint egy altato es meg leszallas utan fel napig komas az ember tole. Gyogszer helyett a gyomber is jo. Friss gyombert ha veszel zodsegesnel es egy kis darabot elragcsalsz az ut kezdeten (csipos kisse), akkor az is hanyingercsokkento.
Mellesleg a sofor nem valoszinu, hogy a sok sok utas kozul emlekezne rad kesobb (kiveve ha mindig ugyanakkor es ugyanazon a jaraton utazol es valami nagyon feltuno a megjelenesed pl. Te vagy az a Punk gyerek mar megint:-)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!